Ljusare ute och sommartid börjar...

Livet är inte det roligaste just nu, vi har varit sjuka från och till ganska länge nu och det tar på krafterna, både våra och barnens. Jag och Göran har dock varit rätt skonade från att bli riktigt sjuk själva. 
När man tappar orken så blir man extra känslig, några gnäller, några skriker, några kan inte sitta stilla, rastlösheten krockar med tröttheten...

Theo kliver upp på tok för tidigt om morgnarna, han blir grinig och tjurig. De större barnen är vakna för sent och de blir likadana... Coronavirussituationen gör att barnen måste vara hemma från skolan fastän de egentligen inte är riktigt sjuka, det ska pluggas hemma, lagas lunch, anpassas, stimuleras ja allt har vänta lite halvt uppochner... men vi gör vårt bästa för att det ska funka så bra som möjligt för alla men det är tufft på många sätt. Självklart vet jag att det inte bara är vi som är utsatta utan väldigt många. 
Men nog med gnäll nu, behövde bara ventilera lite. 

Det går trots allt mot ljusare tider, sommaren närmar sig och inatt ställer vi om till sommartid. 

Idag har vi varit ute några timmar, jag och Noah har varit ute minst då Noah somnade innan vi gick ut och jag stannade inne tills han vaknade, passade på att plocka och ordna med lite allt möjligt under tiden, gäller att använda tiden så effektivt som möjligt. 

Just nu sitter jag och nattar Minnah, hon som dessvärre sov lite väl sent idag och nu inte är lagom trött för att sova, i alla fall inte riktigt än...

De andra små sover, inte Noah dock, han tog en powernap i babysittern vid 19.00 då jag skulle lägga de andra...
Jonna, Meja, Hilma och Towe sitter i köket, pysslar lite, Melvin fick lov att äntligen sitta lite vid datorn. 

Göran som klev upp 04.00 i morse, när Theo vaknade, har varit vaken sen dess och när han lade sig på sängen för att vila ryggen som han fått ont i så somnade han och sover fortfarande 2,5 timma senare. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus