Sportlovet fortsätter, BVC och annat...

Igår var vi på BVC, Noah skulle vägas och mätas och han vägde exakt 7000g och var 65,7 cm lång. Han har börjat bli lite skeptisk mot vissa människor och BVC-sköterskan var lite läskig till en början men började aldrig gråta, men läppen darrade lite några gånger, tills han såg mig igen. 
 
Resten av dagen var ganska lugn, vi åt middag, Göran åkte och jobbade, jag och Jonna nattade barn och sen så flöt kvällen bara på, vi såg lite på tv och till sist så lade vi oss. 
 
Det snöar och snöar och snöar och snöar och så snöar det lite till!!! Det måste ha kommit minst 3 dm, om inte mer, de senaste dagarna. Göran har skottat med fyrhjulingen och idag skottade jag för hand men bara utanför huset då vi väntade leverans av en säck ved idag. 
 
Efter frukost och lite annat stök så klädde vi på oss och gick ut, barnen hann leka (läs bråka, gråta, skratta en aning, skrika, tjafsa och gråta lite till) innan veden kom. När veden var inlastad efter 15 minuter så gick vi in, jag hade lovat barnen att vi skulle fika bullar som vi hade i frysen. 
 
Älsklingen kom hem från jobbet strax innan 14.00 och vi har egentligen inte hunnit göra så mycket mer den här dagen än att enkelt umgås, prata, lagat mat, äta och sen såg barnen på barnprogram innan det var dags att sova. Eller jo, jag har ju klippt pappan, Hilma, Lilly och Minnah också, gjort lockar i håret på Towe, Lilly och Ninni, på såna spolar som man kokar innan man sätter i dem, en äldre variant av locktång men det funkade kanon!
Hilma, Ninni och Theo sover hos farmor i natt, jag och Towe tog en promenad för att handla mjölk då affären här har öppet till 20.00 på onsdagar och fredagar... men de hade de tydligen slutat med 😅 får handla i morgon bitti istället. 
 
Nu har jag precis nattat en trött Minnah, hon har inte sovit något mitt på dagen som hon brukar, varken igår eller i dag, kanske hon är stor nog nu att trappa ner och inte sova middag/lunch alls 🤔. 
När Jonna har duschat klart så ska även jag duscha, har redan bäddat rent i sängen 🙌🏻. 
 
I morgon har Jonna tid hos tandläkaren i stan, vem som ska skjutsa henne har vi inte ännu bestämt, kanske åker vi flera, vi får se. 
Det är ju kyrkis också men vi får se om det blir av att vi går eller inte, det krockar ju lite mer Jonnas tandläkartid. 
 
Noah duschade förresten för största gången nu ikväll, han har ju bara badat innan, men det var pappan som frågade om han kanske skulle duscha en sväng med honom och han verkade tycka att det vara mysigt. 
Noah vår älskade lilla god 🥰 han är så mysig och det är ju egentligen alla barnen men det är lite annorlunda när de är små, Minnah har fortfarande kvar lite av den där "bebisgoskänslan" också men snart är hon ju verkligen stora tjejen! 
 
Nä men det får vara allt för idag... 💋 och 👋🏻 
 
(null)
Minnah vill gärna hålla Noah och jag ser fram emot när de blir lite äldre och fortfarande myser i soffan tillsamman, förhoppningsvis ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus