1:a Maj 2020

Idag är det, har det varit, 1:a Maj och snön ligger helt plötsligt vit på backen!!! Den var ju helt bar igår och isen på sjön var inte borta men man kunde se att den var på god väg... men det är ju som vilket bakslag som helst och typiskt för denna tid på året 😅. 

Jag beklagar att jag varit frånvarande med mina inlägg men jag har prioroterat annat och varit för trött om kvällarna när alla barn väl kommit i säng och det blivit tid över för att eventuellt skriva eller bara helt enkelt slappa! 

Vi mår bra, är friska och allt rullar på ungefär som vanligt även om denna tid med Corona, covid-9 ställer till det lite så att vi blir mer hemma och inte kan hälsa på våra nära och kära, men så är det ju för alla. 

Våren är i alla fall påväg, trist detta bakslag, vi har haft några riktigt fina dagar och temperaturen har legat uppemot +10 grader de flesta dagar de senaste 2 veckorna. 

Vi har fått en helt ny tvättmaskin då den förra skrotades, kopplade in den idag. 
Vi har börjat rensa och sortera, ska göra oss av med och sälja sånt som vi egentligen kanske inte behöver och helst enkelt ordna och fixa lite, befria oss lite från saker som någon annan kanske har mer nytta utav. 

Detta blev en ganska kort uppdatering men det behöver ju egentligen inte vara mer, eller? Inte nu i alla fall, känns som att det var bra gjort att bara ta tag i att skriva något över huvud taget 😅. 

Bilder från promenaden hem från dagis tidigare i veckan 😊❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus