6:e Maj och ett ögonbryn...

Kall morgon, kändes redan igår kväll, luktade snö när vi var ut med hundarna vid 21.00 tiden. 

Vi pratade mycket om staket igår och bestämde oss äntligen hur vi ska göra, det blir en plätt framför huset på 90m3 som blir omgiven av staket. Känns ganska litet med 15x6 meter men det kanske är ganska mycket. Staket runt hela gården har vi redan men vill ha ett mindre inhägnat område också så att vi kan ha dörren öppen i sommar och inte behöva öppna och stänga den stora grinden vid vägen så fort någon ska ut med bil eller cykel. I alla fall så bestämde vi i morse att vi åker och fixar grejer till det idag. 

Göran skickar upp Minnah och Lilly för att väcka Jonna runt 8.40, Lilly och Louie ska snart på dagis. På vägen ner igen, på något vis lyckas Minnah snubbla på något av de nedersta trappstegen i trappan och åker med huvudet in i grinden och slår upp ögonbrynet, mest troligt på själva haspen. Minnah gråter och Lilly meddelar att hon blöder på ögat, in i badrummet, torka med papper, ser jacket och säger att det blir nog hälsocentralen nästa, på med ett plåster bara för att skydda. 

Vi kör teamwork, alla (som är hemma) inklusive Noah som somnat om efter moegontutten blir klara att åka på bara 15 minuter. Vi lämnar på dagis och kör mot Svenstavik, jag ringer till Hc och vi får en tid i Myrviken då de inte har någon akutläkare i Svenstavik idag...
Minnsh är verkligen jätteduktig när hon får träffa både doktor och sköterska, de tvättar och tejpar och sen är vi redo att åka vidare. 

Lite senare än tänkt kommer vi till stan, handlar först nya skor till mig och Göran på XXL, bådas nuvarande skor är trasiga. Jag köpte ett par vandringsled som liknade ett par löparskor, bra stabilitet och dämpning och inte så tunga. Göran hittade ett par i rätt storlek direkt (47 1/3) och de var typ på rea. 
Sen blev det Jula innan vi åkte på byggmax och sist men inte minst Donkem för sen lunch, vi körde driven och sen åkte vi hemåt. 
Vi insåg ganska snart att vi skulle bli sena hem pga besöket på HC och frågade Emilia snällt om hon hade möjlighet att hämta Lilly och Louie på dagis. Vi hade tur, hon hade inga lektioner (över nätet då gymnasieskolorna ju är stängda) just vid 14.00 och kunde hämta dem. 

En snabb tur på Ica och Dollar i Svenstavik innan hemgång och väl hemma så fanns det en hel del att göra. Laga mat, vika tvätt, hänga tvätt, plocka i diskmaskinen osv. 

Det blev en heldag borta bara sådär och ui morgon hoppas jag att solen är framme och värmer så att vi kan sätta upp staketet.

(null)

(null)

Nu blir det god natt 🥰


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus