Början på helgen...

Igår var vi i stan, Jonna kollade synen inför körkortstillstånd och det gick på 2 minuter, hon får köra utan glasögon. 

Vi var in på Ica Maxi och fick tillbaka pengar för en klänning, de tog betalt för 2 igår när Göran handlade till Minnah.

Vi köpte örhängen till några av barnen samt en piercingring till Jonna att ha i näsan. Vi stannade till och fixade både häl i örat på Noah och i näsan på Jonna. Jonna har haft det förut men den åkte ur och växte igen så nu testar vi igen. 

Vi lämnade tillbaka en fläktrem, handlade lite på DollarStore och sen åkte vi hem. 

Vid 18.00 befann vi oss hos svärföräldrarna för att äta Middag, grillade hamburgare. 

När vi kom hem gjorde de små klara för sängen och när storasyskonen hjälptes åt att natta de små så tog jag och Göran en promenad, jag tog en sväng till med hundarna direkt efter. 

Idag hade vi kort besök vid 12.00 gammelmoster Hjördis, Monica och Helena behövde lite hjälp med kalufserna. Lämnade även över en påse med diverse broderi och annat handarbete som jag senast ur till Hjördis, hon blev jätteglad för det 😊. 

Göran, Casper och Emilia har rensat skrot större delen av dagen och efter en tidigare middag kördes 2 skrotbilar iväg på nya äventyr. Är ju bra att rensa bort lite då och då också, Casper sålde även en bil igår så nu letar han något nytt att tjäna pengar på. 

Barnen har varit ute och lekt lite till och från men idag har det bara varit +10 grader, grått och blåsigt... lite tråkigt...

Innan de små barnen skulle lägga sig tog jag och Theo en promenad, han cyklade och jag gick, 5 km blev det och han var mycket nöjd. 

(null)
Hål i örat 👍🏻

(null)
Middag hos svärföräldrarna ute på altanen/brokvisten. Det var ju strålande sol och +20 grader igår! 

(null)
Cykelkillen Theo ❤️

(null)
 Skissat lite på tatuering som Jonna vill göra 😊


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför tar ni hål i öronen på barnen då dom är så små?

Svar: Vi gör det pga att de till 99% kommer att vilja ha det som stora och om de tar när de är små så hinner de läka ordentligt i lugn och ro. Jag själv fick ta när jag var 6 år och jag kunde inte låta bli all pilla på dem vilket resulterade i att de blev infekterade och jag fick ta ur dem. Därför gör vi det och det har funkat superbra för alla 😊
Kim Meyer

2020-05-24 @ 08:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus