En ny vecka... en ny frisyr...

Söndagen blev en rätt bra dag ändå, vi gick ut efter en helgfrukost, barnen cyklade, jag och Göran grattade löv, barr och kottar som vi samlade i en hög och eldade upp. 
Vi har ute så gott som hela dagen och efter en relativt tidig middag såg vi till att alla duschade i tur och ordning, några duschade precis innan middagen också. 

Igår var det måndag och ny vecka, nu är det bara 3 veckor var med skola och förskola sen är det SOMMARLOV!!!
De flesta av barnen åkte iväg på skolan, jag fixade egen granola på förmiddagen och på eftermiddagen så klippte vi hår!
Jag har länge känt att jag vill klippa mig och har varit inställd på en kort frisyr, dock är det ju inte så enkelt att bara åka iväg och få det gjort... så igår delade jag in håret, Göran rakade sidor och nacken med maskinen och sen samarbetade vi med saxen och kammen... resultatet är ju såklart inte perfekt men det blev över förväntan och duger för mig, i alla fall ett tag. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Den delen som talades av, och då hade jag redan en undercut 😅

(null)

(null)
Kvällspromenad med denna lilla gladskit 🥰

Idag tisdag så tog vi en promenad till förskolan, handlade lunch på vägen hem och hade ätit före kl 11.00, magarna var hungriga. 

Vid 11.30 lade jag de små att sova i vagnen, mamman och pappan "roade" sig med att betala räkningarna, skönt att ha det gjort! 

Vi hade möte på förskolan vid 13.00, var klara 30 min senare och hämtade barnen tidigare. Pappan och Louie åkte bil hem medan Mamman och Lilly tog en promenad. 
Det har inte varit strålande solsken hela dagen utan en hel del moln men vinden har kommit från söder och det har varit +20 grader hela dagen!!! Härligt! 

Nu är klockan snart 19.00 och det är dags att börja natta barn, i morgon är en ny dag och sen är vi snart i mitten på veckan 😅. 

(null)
Vi gick vägen vid sjöland jag och Lilly, lite spännande så Lilly hade noll koll på vart vi befann oss, för henne gick vi mitt i skogen 🥰 

(null)
Vattnet var mycket kallare än hon hade förväntat sig! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefin frisyr .😊 Härligt med sommarlov snart. Hoppas vi får en varm sommar 🌞 Ha en fin dag😊 hälsningar Maria

Svar: Tack! Ja snart är vi fri från en del av alla måsten och rutiner, dock kommer jag inte frångå dem helt men lite ändringar kan man ju göra 😊. Ha en fin dag du med.
Kim Meyer

2020-05-27 @ 08:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus