Sol och värme!!!

Det har inte alls varit så roligt väder senaste veckan eller kanske man ska säga veckorna... det har varit max +10 grader och blåst, snö, regn, hagel... jag har tagit mig ut på mina promenader men det har inte blivit så mycket lek ute för barnen...
Idag däremot har det varit +15 grader och sol, nästan ingen vind och de har cyklat, lekt, sparkar boll, "tränat", stretchat och haft kul för en gångs skull, inte alls så mycket bråk som det varit senaste gångerna som vi varit ute. 

Hundarna stortrivs också nu när de kan springa fritt lite mer, vi går promenader med dem lite då och då också men denne väldigt nöjda med att kunna springa fritt på ca 500m3 gräs. De har ju fått springa fritt förut också men inte lika ofta eftersom det varit så otympligt och struligt att stänga den stora grinden. 

Igår var vi till stan, storhandlade och Jonna gick introduktionskursen inför att hon ska börja övningsköra. Vi glömde dock att hon skulle göra syntets för att kunna ansöka om körkortstillstånd så det ska hon få göra i morgon. 

Annars rullar allt på här hemma, mer eller mindre knaggligt men det går och vi ser fram emot sommaren! 
Göran har jobbat sitt sista pass nu på minst 3 månader och till hösten börjar allvaret för oss båda igen då jobb väntar och ledigheten är över. 
Minnah ska börja på förskolan och Lilly ska börja i förskoleklass, Jonna på gymnasiet och Meja i Svenstavik. Men först ska Jonna gå ut 9:an och Casper ska ta studenten!!! Tony också för den delen, det får vi ju inte glömma! 

Jag ska försöka, verkligen! Att bli bättre på att skriva lite varje kväll, men oftast så orkar jag inte eller hinner inte, det bara blir inte och det är ju så dumt för det tar ju inte alls så lång tid att knåpa ner några rader om dagen...  

(null)
Minnah blir lätt åksjuk i bilen och hon hade en tröja för mycket på sig igår... glad över att få vara nakenfis i bilden när pappan gick in för att köpa nya kläder, mamman hade glömt fylla på i skötväskan...

(null)
Väldigt glad blev hon över klänning och tights med Elsa på. Sen när vi handlade ville hon absolut köpa kepsen med. 
Bilden från idag ❤️ 

(null)
Denna är också från idag, liten trött kille som somnade sista minutrarna efter en liten tur i bilen efter middagen 
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus