Staketbygge...

Sen jag skrev sist, för 3 dagar sen så har vi varit till stan 2 vändor för att köpa staket, först skulle vi bara ha framför huset som jag skrev och vi köpte till det men sen tänkte vi om, vi ska sätta steket rakt över från ena sidan på befintligt staket till den andra sidan så att själva uppfarten och lagård hamnat på andra sidan staketet. 

Främsta anledningen till att vi bestämde oss för att bara ha framför huset var för att det bara fanns en rulle staket i lager på Jula, när vi kom dit fanns det 2 rullar (1 meter högt) men då var vi så fokuserade på vad vi bestämt så vi tänkte inte om förrän dagen efter. 
Så i onsdags var vi först till Myrviken för att tejpa Minnahs ögonbryn, hon snubblade på sista trappstegen i trappan när hon var påväg ner och slog sig på haspen på grinden. 
Vi hade med oss släpvagnen och åkte mot stan. Allt drog ut på tiden och vi skulle ha kommit för sent till dagis för att hämta Lilly och Louie om inte Emilia kunnat hämta dem. Tack!!! 🥰
Vid 16.00 tiden var vi hemma igen med både staket, stolp, bräder, skruv, vinklar, nya skor och ett tejpat ögonbryn på Minnah. 

Torsdag tog vi en vända tillbaka stan igen men utan släpvagn och vi var hemma mycket tidigare, så pass tidigt att vi kunde sätta igång att bygga när barnen kommit hem från skolan.  Vi hann göra klart hela ena sidan samma dag, vi brukar vara produktiva när vi väl sätter igång. 

Igår var det fredag och vi var ute redan före klockan 09.00 på förmiddagen, slog ner mer stolp, satte upp staket, trädde spänntrådar och spände staketet, slog också ner ett par stöttor. Vi var inne en stund och åt lite lunch innan vi gick ut för att bygga en grind. Vi hade en bra plan i våra huvuden och den funkade fint, så nu behöver vi inte oroa oss så mycket och krångla till det för att hundarna ska kunna vara ute och springa av sig utan att smita. 

(null)

(null)

(null)
Vi valde sånt staket som är grönt när, precis som det som redan sitter runtomkring hela tomten. 

Problemet som varit tidigare är att den stooora grinden som sitter vid infarten till gården är så stor och tung, den slår sig varje vinter och blir så knepig att stänga. Det glipar för mycket under den så hundarna kan smita ut, det är en stor grop som egentligen behöver fyllas med grus, så där måste vi lägga för reglar och plank så fort hundarna ska springa fritt. Sen så måste vi ta in hundarna varje gång någon ska in eller ut från gården med bil eller cykel, men nu slipper vi alla de problemen och det finns fortfarande massor av tomt att springa och leka på både för hundar och barn. 

Idag är det lördag och vi har varit ute större delen av dagen, satt upp tork undan och ställt studsmattan på plats, organiserat om på gungställningen och satt nya rep till gungan. Tagit fram utemöblerna och börjat längta mer efter sommaren och värme, solen har varit framme en hel del men i skuggan är det bara knappt +10 grader. 

(null)
Meja ville bära lillebror nära och det blev ju väldigt gosigt ❤️ 

(null)
Aktivitet i garaget som alltid 🥰

(null)
Satte upp torkvindan, ny plats och mycket bättre. Torkade årets första tvätt ute 😍🙏🏻

Igår kväll tog jag en promenad med Noah i bärselen innan han skulle sova och jag fick så fina bilder av himlen och skön, lite solnedgång och moln. 
(null)
❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus