2 dagar i ett svep, tandspecialisten för Towe

Igår hann jag inte skriva, vi åkte till stan för Towe hade tid hos specialisttandläkaren strax innan 14.00 för att ta röntgenbilder. 
Vi gjorde några andra ärenden på samma gång och sen åkte vi hem. Lagade middag och sen blev det samma kvällsrutin som vanligt med äta middag, borsta tänder, se på barnkanalen och sen sova. 
Jag tog en promenad innan det var dags gör Noah att sova... trodde jag... han var inte alls trött vid 21.00 tiden utan var vaken tills vi gick och lade oss. Mellan oss i sängen somnade han på bara typ 15 min och jag lade så småningom över honom i hans egna säng. 

I morse klev Göran upp strax efter 05.00, Casper skulle in till stan för att göra en hjärnröntgen, han får lätt ont i huvudet vid ansträngning och läkaren på hälsocentralen skickade remiss för att undersöka för säkerhets skull. 
Göran följde med honom, inte direkt som stöd på sjukhuset utan för sällskap i bilen + att Casper skulle göra lite ärenden åt företaget som han går lärling hos. 

Jag hade alltså hela morgonen själv med barnen och det gick ju relativt bra tills Ninni blev lite grinig, Theo kom åt henne med sin ryggsäck, hon slog honom, han gav sig på något vis på Lilly som gav igen. Theo vrålade och skrek så man skulle kunna tro att han gyllene på att slå ihjäl sig... Jag påminner barnen varenda morgon om att vara lugna och tysta för att det kanske finns någon som fortfarande sover + att det är mysigt och rogivande med lugna morgnar och lugna kvällar...,Noah låg fortfarande och sov när vrålandet satte igång och jag blir helt galen på att det ALLITID ska vara något som händer och sker precis innan de ska iväg till bussen, oftast vid påklädningen 

De kom iväg till skolan, Noah fick i sig frukost, han vaknade konstigt nog inte av vrålandet utan en liten stund senare.  
När Noah ätit och fått på sig kläder så var det dags att klä på ytterkläder för att gå till förskolan, Louie lyssnade egentligen jätte ta men iom. händelsen tidigare så var jag lättirriterad och hade knappt något tålamod kvar så jag var kanske lite kort i tonen mot honom 😟. 
Vi kom iväg och vi kom i tid, Louie som vägrade sina överdragsbyxor blev som jag varnat kall om benen, men ibland måste de får lära av sina misstag. 

Noah somnade i ca 5-10 min på vägen hem från förskolan och somnade inte om fastän jag gick en extra promenad. 
Väl hemma så bytte jag sängkläder till de små, städade leksaker som Noah rev ut och dammsög... där kunde de ha räckt men det ena ledde till det andra och innan 14.00 så hade jag...
Dammsugit nedervåningen, ätit lunch, lagt Noah, tagit hand om lite tvätt, och skurat alla golv. Göran och Casper kom hem precis innan jag och Noah skulle äta lunch, Casper bytte om och åkte på jobb. Just ja, jag möblerade ju om i hallen också 😅

Barnen hämtades på förskolan, jag dukade Mellis, Towe och Hilma åkte till Svenstavik för att möta upp Meja tillsammans med Mejas kompis (även deras kompis). De andra barnen åkte till kyrkan för att sjunga med barnkören direkt effekt skolan. 

Tiden tickade iväg, jag började med middagen, köttfärslimpa i långpanna, köttfärskaka? 🤔
Jag åkte med Svärmor till affären för att handla potatis och mjölk, möttes av hysteriska ungar som kommit hem från kören och skulle berätta saker i munnen på varande... jag var redan stressad innan 🙈. 
När jag väl hade fått igång middagen, fyllt diskmaskinen, bäddat om ett påslakanset som tydligen var fel, skalat morötter och skulle göra såsen så jag var helt slut i hjärnan! Theo och Lilly hade kompis och det gör väl ingenting men om jag är stressad och de ska vara runt mina vem och alla ska prata samtidigt så suger det en väldig massa energi 😅. 
Till sist hade alla barn fått mat, 2 matlådor var gjorda och vi föräldrar kunde sätta oss att äta, vi har knappt plats för att alla ska kunna sitta tillsammans vid middagen i normala fall därför år vi efteråt och det kan vara ganska skönt dessutom. 
Jag önskar iofs. att vi hade ett stort och luftigt lantkök eller ett separat matrum där vi kan ha en stooort bord där alla får plats, men det kanske händer i framtiden. 

Nu har alla barn lagt sig, de små strax innan 19.30 och Noah som var sist ut somnade nyss. 
Nu lite lugn och ro innan det är dags att sova. 

(null)
Både Minnah och Louie hann ju med ett varsitt bad också igår innan vi åkte till stan. 

(null)
Och födelsedagspresenterna testades vid gårdagens frukost 🥰

(null)
Pennor med stämplar och pennor som doftar av olika frukter 🤗



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus