Intensivt...

Igår kväll bestämde vi halvt om halvt att vi kanske skulle åka in till stan och uträtta lite ärenden när vi ändå skulle till Svenstavik. Vi gjorde slag i saken och åkte direkt efter att vi lämnat Louie på förskolan, Minnah som är snorig och lite hostig (precis som Noah) fick såklart vara med oss. Ninni som är täppt i näsan och hade lite ont i halsen var också hemma från skolan. 

Vi åkte väldigt mycket hit och dit den tiden vi var i stan men vi fick gjort allt vi skulle och hann hem precis i tid för att hämta Louie på förskolan, vi tog även med oss Märta som gärna ville följa, Hildur skulle ändå följa med hem till oss efter att hon, Theo och Lilly varit och sjungit med barnkören. 

Jag tog en promenad med Noah i vagnen strax efter 15.00 och sen lagade jag middag när vi kom hem igen, Göran hjälpte till på ett hörn han också. 

Noah vaknade efter ca 1 timma när jag nattat honom igår och var vaken tills jag gick och lade mig med honom, jag passade på att se på en serie som jag börjat på "ÄLSKA MIG" heter den. Noah somnade och jag lade honom i sin säng och gick sen för att kissa, när jag kom tillbaka vaknade han och så fick vi se lite mer på serien, han somnade en stund innan jag stängde av någon gång efter 01.00, sen vaknade han kort och somnade igen... jag hoppas verkligen att det är mest pga att han är sjuk som han håller på såhär!
Jag sov hur som helst inte så myclet mer än 4 timmar natten som var och det känns i både kropp och knopp, det slog liksom till efter middagen. 
Nu har jag precis nattat Noah och ska se hur länge jag hinner sitta i soffan innan han förmodligen vaknar...

(null)
Ninnis nya frisyr 😍

Puss och god kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus