Nu är det strax helg!

Torsdag:
Tog en promenad även denna morgon/förmiddag, tog med oss hundarna också. 
Hade lagt gula ärtor i blöt i onsdags så denna dag kokades ärtsoppa med fläsk som vi sen åt till middag, vi körde traditionellt med pannkaka efteråt, tur att vi inte var så många hemma 😉

Melvin, Hilma och Towe var hem och lämnade sina skolsaker samt åt lite mellis innan de gick ner till vägen för att åka med skolbussen till Svenstavik. Melvin går en kurs med Film och Redigering och från och med denna dag så hoppade även Hilma på kursen. Towe mötte upp Meja utanför skolan och så gick de till momma och hälsade på. Melvin och Hilma kom dit efter kursen, de blev bjudna på mat och senare tog de 18.10 bussen hem. 

Theo och Lilly följde med kompisar i Handsjöbyn hem, de hämtades strax efter 18.00 av Casper och Emilia som ändå skulle ner till Handsjöbyn för att hämta däck. 

När alla åter var hemma igen så var det läggdags för de små och de större fick också lägga sig i lagom tid, har blivit lie väl sent senaste tiden pga. "Vi ska bara..."

Jag hann med en kortare promenad unna middagen, behövde lite luft och lyssna lite på min ljudbok. 

(null)
Soppan blev riktigt god 😋  

(null)
Samma form/fat i gjutjärn som vi alltid fick pannkakor serverade på när jag var liten 😍

(null)
Ca 1 timma efter att vi ätit mat så ville Minnah ha en banan... men har man slutat med välling så kan man få lite kvällsfika. 
💕

Fredag är det idag, eller den är väl snart slut...
En halvkaosig morgon med barn som börjar bli trötta såhär i slutet av skolveckan men så småningom kom alla iväg och de som är lediga på fredagar satte sig för att bygga Lego direkt efter frukosten. 

Jag tog en promenad vid 09.00 när Noah skulle sova och sen fortsatte jag att virka på "grytlapparna/handtagslapparna" till gjutjärnspannorna som jag steker pannkaka i, en klar och den andra påbörjad. 

Efter lunch bestämdes att jag skulle åka till stan för att hämta Jonna, plocka med mig Meja när hon slutat skolan för att hon skulle få ta kort till id-kortet som hon ska få i och med att hon ska få ett bankkort. 
Även passa på att handla lite på Ica Maxi samt köpa presenter till Minnah som fyller 3 år på söndag! Detta år föll det sig även så att det är Fars dag  samma dag, men pappan i familjen är det lite svårare att komma på en present till 🤔 så vi får klura på något. 

Vi åt på Mc Donalds innan vi åkte hemåt och stannade en sväng i Svenstavik för att köpa lite förnödenheter på Dollar Store. 

(null)

Nu är vi hemma och de små har lagt sig för att sova, Meja har kompis som ska sova över och det är snart dags att natta Noah, drar ut på det lite extra då han sov i bilen på vägen hem 🙈. 
Minnah tyckte det var läskigt ute och i bilen när "mörkret kommer" så på vägen hem hade vi lampan tänd längst bak i bilen. 

Såg också ett så fint träd i stan som jag var tvungen att fota, fullt med små röda äpplen 🍎 
(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att läsa om er vardag igen🌸🌸

Svar: Härligt att kunna glädja 💕
Kim Meyer

2020-11-06 @ 21:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus