Onsdag och hundfrisering...

En lugnare morgon till att börja med men sen blev det en del onödigt tjafs och jag var på jättedåligt humör när barnen väl gått... plus att Noah inte ville äta sin frukost, väldigt frustrerande. Men med en paus, ett blöjbyte och ett smörgåsrån som han kunde knapra på mellan gröttuggorna så var snart frukosten uppäten och humöret bättre. 

Jag fixade först med lite tvätt sen lämnade  Göran  Louie på förskolan och jag gjorde Minnah och Noah klara för en promenad tills Göran kom tillbaka, då gick vi alla en sväng, eller ja, Minnah och Noah satt/låg i vagnen i varma och mysiga åkpåsar ❤️. 

En stopp vid affären sen hem och jag ställde mig i köket för att göra en vegetarisk gryta på auberginerna som var kvar sen förra veckan och så kokade jag potatisen som skulle vara till moussakan som vi sen åt till middag, riktigt gott blev det faktiskt och alla barnen gillade det!

Vi åt lunch och sen tog vi en tur till Åsarna för att hämta paket innehållande reservdelar till Caspers bil, vi åkte Caspers gula lastbil, Noah satt i babyskyddet fram (då bra att vi har det kvar fortfarande, till såna tillfällen som idag) och jag och Minnah satt bak, hon i en framåtvända stol, också bara just detta tillfälle. Hon hostar och snorar fortfarande och när man är lite sjuk så får man ibland lyxa till det med en glass, en Daimstrut! Mycket nöjd tjej 🤗. 

(null)

Hade glömt köpa lök så när Noah sen skulle sova en kort sväng på eftermiddagen så tog jag en promenad med honom i vagnen och köpte lök, sen hem och stöka med middagen. Hilma och Melvin bakade chokladbollar, de brukar passa på att baka på onsdagar, eller kanske de brukar bli sugna då 🤔.  

Under tiden som maten stod i ugnen så klippte vi Vilda, har tänkt senaste 2 veckorna att vi ska klippa henne innan det blir snö och kallt men idag kände vi att hon börjat få små tovor så då gjorde vi slag i saken direkt. Olik sig blir hon och kanske väl kort men det var lika bra, och sen ska vi hålla efter oftare under vintern men försöka hålla en lite längre längd.

(null)

(null)

 Nu är det kväll, alla barn har lagt sig, Noah vaknade nyss av att hundarna skällde när Casper och Emilia kom in från garaget men det verkar som att han har somnat om. Natten till idag var en bra sådan för honom och oss, han vaknade 2 ggr under kvällen som somnade om igen och sov sen hela natten i sin egen säng! 

Tränade lite och duschade innan jag nattade honom så nu vill min mage snart ha sig lite fika, sen är det så småningom god natt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus