Julen 2021

Då var den förbi, julen 2021 och jag tycker nog att det var en rätt så bra jul ändå! 

Jag jobbade rätt mycket dagarna innan, både veckan innan och samma vecka men vi hann med allt ändå, Göran och barnen skötte det mesta ❤️. 

Natten till självaste julafton så var jag vaken ända till 04.30… var inte så trött, såg serie och sen satte jag igång tomtegröten inför julmorgonens frukost. 

(null)
Här vilar gröten 😍

Vi åt vid 09.00 tiden och sen fick Casper och Emilia öppna sina julklappar från oss och vi våra från dem, de skulle nämligen fira jul hemma hos Emilias mormor lite senare. 

(null)
Mysigt 🥰

(null)
Alla ❤️:an samlade såklart även Emilia och Towe hon hamnade precis bakom Minnah, bara hennes ben och fötter som syns 😅

Vi började förbereda julmiddagen, som mer blev en jullunch, redan vid 12.00 tiden, kokade ägg och fixade i lugn och ro. 
Någon gång vid 13.30 tiden satte vi oss för att äta, lite lugnare och mysigare än jag förberett mig på 😅. 

(null)

Jag och några av de större barnen hjälptes åt att plocka undan och fylla diskmaskinen + plocka fram lite julgodis lagom till att Kalle började 😍. 
Efter Kalle så öppnade vi julklapparna, skönt att inte göra det för sent, mindre stress och inte lika mycket outhärdlig väntan. 
Jag tycker att om man ska gå och vänta hela dagen ända fram till Kalle och sen äta middag och sen flera timmar senare öppna julklappar precis innan läggdags så blir det bara jobbigt… först lååång väntan och sen en massa stress, otålighet, hungriga magar, dåligt tålamod osv…
Vi har testat lite olika varianter genom åren och denna som vi körde i år kändes nog bäst hittills 🥰. 

(null)
Promenad med Hilma, Noah och Tyra på julaftonskvällen. 🥰

(null)

(null)
När syskonkärleken är som bäst 🥰 tripp, trapp, trull ❤️

De två nästkommande dagarna fördrev vi genom att mysa på här hemma, både ute och inne. 
Vi brottandes i snön och hjälpte Casper att "slakta" några av bilarna som ska på skroten. Syskonen tycker att det är roligt att hjälpar till att skruva. 
(null)

På juldagen blev vi bjudna på lunch hemma hos Susanne och Patrik, Tony och Julia var också där. Mysigt med lite mat och julklappar 🤗. 
Kvällarna har vi tillbringat tillsammans i soffan och kikat på film, inte alltid alla som varit mer varje kväll dock men det har varit mysigt ändå. 
(null)

I måndags var jag tillbaka på jobbet och sen nu har jag varit ledig 2 dagar och ska jobba i morgon igen, men bara en dag och sen är jag ledig tills på söndag den 2/1 som sen följs av 3 lediga dagar igen.

Och jo, när jag i måndags kom hem från jobbet så möttes jag av en "ny" hall! Allt hade bytt plats, hatthyllan, krokar, byrån, förvaring , skohyllan osv…
I vardagsrummet var granen borta och min byrå hade fått en fin plats, väldigt bra blev det! Tack för att ni är så fantastiska och fina min stora lilla familj 🥰. 

Idag har vi planerat middagen för nyår, ska handla på nätet för första gången, lade beställningen idag och jag ska hämta i morgon innan jag åker hem. 

Under tiden som vi planerade och beställde som fixade Towe och Meja fruktsalladen som vi senare fikade tillsammans med saffransskorpor, pepparkakor, skumtomtar, Skumhjärtan och läcker choklad. De som ville fick glögg att dricka och de andra mjölk. 

(null)

(null)


Igår var jag på yoga i Handsjön med Jenny, första gången som jag testade yoga i grupp och det vara super att få töja och tänja igenom kroppen och framför allt höfterna! 
Ikväll var det soma men skippade det och tog en längre promenad istället, kom hem för en liten stund sen. Jag gick när middagen var klar, kände mig inte hungrig då, äter hellre senare i lugn och ro. 
Just i detta nu sitter jag och nattar Minnsh, pappan har tagit en dusch med Noah, Jonna och Meja har bäddat rent i vår säng, hann bara bädda ut den innan jag skulle sitta med Minnah. När de små väl somnat så ska jag också ta en dusch innan jag tänker mysa ner mig i soffan 🥰. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus