Julen närmar sig…

…med stormsteg! Det är mindre än 1 vecka kvar tills julafton och mindre än 2 veckor kvar av detta år! 

Vad har vi då gjort nu i december förutom att jobba och hinna med vardagen med läxläsning, tvätt, matlagning, disk och nattning av barn, tidiga morgnar osv…? Ja vi har hunnit få ihop julklappar till alla barnen och de flesta är inslagna. Vi har storhandlat inför ännu en månad men inte ännu bestämt vad julmiddagen ska bestå utav 🤔. 

Några mysiga och vintriga promenader har hunnits med, det har varit både rejält kallt (-23 grader ca) och lite lagom (-5 grader) vintrigt vitt på marken och fint frostade träd ❤️. 
 Lilly har blivit av med sitt gips och det har blivit en del lek ute i snön. 
Adventsstjärnan och julgardinerna kom upp någon dag sent och i torsdags (när jag var på jobbet) satte älsklingen och barnen upp granen och lite annat julpynt som glitter, julkulor och någon tomte. 

Jag är så otroligt tacksam över att allt flyter på så pass bra här hemma fastän jag jobbar mycket, Göran har blivit en riktigt flitig "hemmapappa" ❤️ och jag älskar honom ännu lite extra för det 🥰. 

Jag har nu jobbar torsdag, fredag och lördag, ska även jobba söndag och måndag. Är ledig på tisdag och sen jobbar jag onsdag och torsdag innan 3 dagars ledighet i sträck, efter det återstår 2 dagar till med jobb innan det nya året börjar. 
Vi får se vem det blir som kokar knäck, lakritskolan vill jag helst koka själv och sen ska det väl kanske hinnas göra "Rockey Road" också. 
När vi bestämt vad vi ska äta på självaste julafton så ska det sista inhandlas och sen blir det jul på riktigt! Jag får handla någon dag efter jobbet. 

Det lite tråkiga är att det de senaste dagarna har varit så varmt att nästan all snö har smält bort, det har regnat och är mest bara slask och blask… det sägs att det ska bli kallare innan jul och förhoppningsvis kommer det lite snö också, för julkänslan dämpades rätt ordentligt av det gråa och trista. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Bilderna är nog inte i datumordning men ni ser ju hur vintrigt vi haft det… tyvärr har jag ingen bild på hur det ser ut nu… kan komplettera med det senare. 

(null)
Tog en bild utanför dörren nu direkt… ingen vacker syn och jag antar att det ser likadant ut i större delar av landet, i alla fall nedre halvan… men även längre norrut…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus