Julens förberedelser lite i taget…

Tidig morgon som vanligt, alla barn sov i sina egna sängar i natt och Minnah var så glad över det när hon kom upp, stt hon sovit hela natten i sin säng! 

Lilly och Theo var de enda två som gick iväg till skolbussen i morse, de andra är småsmulors och fick stanna hemma, Hilma var iväg i går och de andra har varit hemma några fler dagar. 

Efter frukost bestämde vi oss för att det blir julmat/julbord i år ändå och vi skrev en lista med allt som behövs handlas. Tänkte först lägga beställning på nätet men alla hömtningstider var fullbokade ända fram tills julafton så vi får lösa det på annat sätt. 

Sen innan lunch kokade jag 2 omgångar knäck, jag skippar att koka lakritskola i år tror jag. 
Var en kort sväng på Tempo, handlade brödpåsar (bröd som datumet gått ut på samma dag eller dagen innan, 3 bröd för 25kr, perfekt att ha i frysen!), handlade även dumlekolor, filmjölk och granatäpplen. 
Senare fixade Meja Rocky Road och jag bakade mörkt filbröd. 

Noah som sov ganska länge denna morgon hade svårt att somna inne i vagnen så när jag kom hem från affären klädde jag både honom och mig, stoppade ner honom i åkpåsen i vagnen och så gick vi en promenad och då somnade han så småningom och sov en knapp timma. 

Till middag åt vi schnitzel, vitlöksris, grönpepparsås och haricutverts. 
Tanken var att jag ikväll skulle ha varit på yoga men den blev inställd så jag körde lite egna rörelse och stretchövningar här hemma istället. 

Efter att de små barnen somnat, jag duschat och nattat Noah sjönk vi ner i soffan en stund, men vi är så trötta båda två så älsklingen somnade och jag har suttit och nickat och nu är det hög tid att sova. Hunden ska ut och kissa och jag ska borsta tänderna och sen är det god natt. 
I morgon är det jobb igen, och det är ju nu bara några få dagar kvar till julafton! 

(null)
Noah han klättrar och sitter nästan aldrig stilla, nu verkar han tro att han är en katt 🥰


Ps. Hade skrivit ett långt och bra inlägg när jag lyckades stänga ner och allt försvann… var sen tvungen att skriva ett nytt så nu blev kvällen ännu senare 🙈 men det får det vara värt! 
Natti natt 😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus