Myskatten Leif… fullmåne och jobb…

Igår kväll/natt precis innan jag skulle gå och lägga mig så kom Minnah upp. Hon brukar kunna göra det, kissar och går sen och lägger sig, ibland vill hon att jag sitter med henne en stund. Just igår så var hon snabb att krypa upp i soffan och fick sällskap av katten Leif, han som stod ut med att bli buren varje dag av Minnah när han kom till oss 12 veckor gammal… han blev inte avskräckt i alla fall utan älskar att mysa med Minnah. Klockan var då strax efter 01.00…

(null)

(null)

Natten som var sov jag inte så värst mycket, som oftast när det är i närheten av fullmåne (idag vid 05.00 tiden) så blir nätterna oroliga. Efter att jag legat bredvid Minnah i hennes säng tills hon somnat och jag krupit ner i min egen säng så kom Lilly och lade sig i soffan, Louie kom och lade sig hos oss, Noah vaknade runt 04.00 tiden och ville också sova med oss och innan 05.00 vaknade Lilly och frågade om hon fick se på tv oc jag svarade att det var för tidigt… innan klockan blivit 06.30 hade även Theo vaknat hon hunnit fråga 2-3 ggr om att se film… med andra ord en natt med inte alltför mycket sömn…

Det blev till slut så att jag klev upp vid 07.00 tiden, hjälpte så småningom barnen att fixa frukost, eldade, tog fram mat ur frysen till dagens middag, plockade ur diskmaskinen, mixade smoothie till mig att ha med i bilen (min frukost), tvättade och klädde mig innan jag strax innan 10.00 sa "hej då" till resten av familjen och åkte för att jobba. 

Efter 4 timmars jobb så gick jag till Ica Traktören och köpte lösviktsgodiset som Casper bett om (var extrapris där) innan jag gick till bilen, åkte och hämtade ett par mattor som Casper och Emilia köpt av ett par i stan, samma som de köpte sängborden av i tosrdsgs, jag hämtade dem innan jobbet. Sist åkte jag till Ica Maxi för att handla lite mjölk och annat innanhav sen styrde hemåt. Stannade i Svenstavik då Casper ringde och frågade snällt om jag kunde tänka mig att gå in på Ica och köpa fryspizzor. 

Strax innan 19,00 var jag hemma, de mindre barnen skulle nattas, de större ville prata, Noah ville gosa 🥰. 
Vid 20.30 gjorde jag Noah klar för sängen, satte honom på toaletten så att han (om än lite motsträvigt) fick bajsa innan det var dags för honom att sova. Vid 21.00 körde vi de större barnen i säng och sen satte vi oss, älsklingen och jag, äntligen i soffan för att äta middag och se lite på tv 🤗. 

Jonna hade redan åkt mot stan och lägenheten innan jag kom hem, hon åkte med Tony. 

I morgon blir det mer jobb innan ledighet på tisdag och sen jobb onsdag och torsdag innan det på fredag är självaste Julafton! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus