Regn och plusgrader är lika med svinhalt!

Göran jobbade igår och skulle iväg i morse igen, han åkte strax efter 07.00 men kom plötsligt hem igen efter en knapp timma. Det var för halt för att riskera att åka hela vägen in till stan (10 mil)... han kom nästen 3,5 km på 25 min och höll dessutom på att få ett släp in i bilen så han vände. 

Jag jobbade torsdag och fredag denna vecka, lite halt inne i stan i fredags men inte så farligt. Igår jobbade Göran och det var 0 gradigt större delen av dagen och idag har det varit plusgrader hela dagen. Man skulle kunna tro att våren är på väg men jag tror skenet bedrar. 

Helgen har vi tillbringat inomhus, umgåtts, spelat spel, fikat, torkat skorpor, ätit grönsaker med dipp, tvättat, duschat barn osv...
I morgon är det min tur att jobba igen, kommer säkert fortfarande vara halt men det har grusats och saltats idag så jag tror det är lugnt att åka, jag får köra extra försiktigt 

(null)
Ninni ville ha en tuppkamm så jag fixade en 😊. 

Nu när så gott som alla barn lagt sig och Noah nyss somnat så ska vi äta de sista semlorna, några med vaniljkräm och 2 med mandelmassa. Jonna och Meja är fortfarande vakna och så Casper och Emilia men de är ju vuxna och bestämmer själva. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus