Födelsedag, -30 grader och jobb...

I torsdags fyllde både Louie och pappan i familjen åt, 5 år respektive 39 år. 
Vi åt engelska pytt i panna med ägg, grönsaker och rödbetor till middag och så tårta till efterrätt. 


(null)

(null)


Dagen var ganska intensiv på flera vis och till sly behövde jag bara fly en stund, så trots -25 till -27 grader ute så klädde jag på mig och gick en promenad i 1,5 timma. Jag kände så fort jag bara gått några hundra meter att det var lättare att både andas och tänka, så befriande! När jag åter var hemma igen kände jag mig lättare och med mer energi igen. 

(null)

Fredag betyder jobb och det var en bra dag men fina kunder och kollegor. 
Avslutade dagen i stan med att hämta Jonna, beställa sushi att ta med hem samt att köpa ett element på Jula till rummet ute i lagård. Det är lite svårt att få bra värme där ute med de element som finns när det är -30 grader ute! 

(null)

Sushi köpte jag för att Göran fyllt år och det sist när han svar sugen på sushi inte fanns någon att köpa på Ica där de ibland brukar ha. 
Casper frågade när vi var halvvägs hem om vi köpt något godis, vilket vi inte hade så vi stannade till i Åsarna och plockade några kg så att det skulle räcka till alla. 

Igår var det lördag och ännu mer jobb, jobbar helg varannan vecka och denna vecka var det min tur. 
Även idag jobbade jag, hade en permanent på asiatiskt hår, det tar mycket längre tid och är svårare än att permanenta ett skandinaviskt hår. Även denna gång blev det massor med fina lockar och en jätteglad kund. 

I morgon är det måndag och även måndagar innebär jobb för mig, men sen är jag ledig i 2 dagar, jobbar två och är sen ledig 2 igen. 

Jonna åker med mig in till stan i morgon och vi ska ha med oss både högtalare och något till Caspers skoter. 

Göran skrev till mig strax innan jag slutade jobbet och frågade om jag ville ha pizza till middag men det fick bli asiatisk mat, middag för 3 från Samurai, jättegott och jättemycket mat, räcker tills i morgon med. Men sen går det nog räcka med utemat ett tag.

Noah somnade precis och nu blir det att varva ner i soffan innan läggdags. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus