Måndag och jobb, Louie med Jonna i stan...

Idag har jag jobbat. Jonna åkte med mig in till lägenheten, Louie följde också med, eftersom han fyller år på torsdag så tog Jonna med honom ner på stan för att äta och köpa födelsedagspresent efter hennes hemstudier. 

Louie som har obegränsat med energi höll humöret uppe, lyssnade så gott han kunde och höll sig vaken hela vägen hem! Hade lovat honom en glass någon stans efter vägen och det fick bli i Svenstavik. 

Han valde 2 små leksaksskotrar och en stor biltransport med massor av bilar lastat i 2 våningar efter. Han hade inga problem att gå med på att han inte får öppna och börja leka med den stora presenten förrän på torsdag 🤗

Kom hem för en knapp timma sen, alla de små sover, förutom Noah som jag nattar nu. Har förhoppningar om att han ska vara nog trött och vilja sova men man vet aldrig med den pojken, har alltid varit en kvällsbebis. 

Har hunnit hjälpa Towe att vika några lass tvätt och sorterat upp i korgar, lägga in i garderoberna gör vi i morgon. 

Nu är jag ledig i 3 dagar och sen jobbar jag 4 dagar i sträck. 
Igår tog vi en spontan tripp till stan och köpte allt vi behöver för att bygga den första väggen inför nya rumsfördelningen, förhoppningsvis kan vi börja bygga i morgon. 

Nu vill jag ha något i magen och kanske varva ner i soffan innan det är dags att sova. 

(null)
Noah fick ta ett snabbt bad i diskhon närom kvällen, spännande tyckte han 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus