En jobbhelg i stan men Jonna och Minnah

Igår var jag tillbaka på jobbet igen, som sagt ganska skönt att börja på en lördag. 
Jonna och Minnah åkte med mig in på morgonen, syskonen ska få chansen att sova över i lägenheten en gång var innan sommaren är slut är det tänkt och Minnah är först ut, eller Meja har ju redan fått testa så näst ut då. 

Vi gick ut och åt när jag slutade vid 16.00, det blev Vezzo (Gusto), Minnah åt pizza, Jonna pasta och jag sallad. När vi var Märta och belåtna  gick vi och handla till frukost och lunch inför nästkommande dag (idag). Det var fortfarande rätt så fint väder ute så efter att vi lämnat väskor och matpåsen i lägenheten så fick vi en promenad till badhusparken. Jonna och Minnah hade redan varit där tidigare under dagen och de kom till mig när jag hade lunch och då gick vi och köpte glass. 

När vi kom tillbaka till lägenheten vid 18.30 tiden så kom regnet, det hade börjat lite smått när vi var påväg tillbaka men nu kom det mer och även åskan brakade lös, det small och mullrade ganska rejält! 

Jonna och Minnah duschade innan Minnah mös ner sig i soffan med film, chips och ostbollar. Jag och Jonna spelade kort och knaprade nötter. 

Vid 21.00 bestämde vi oss för att det var dags att sova, Minnah som sovit både i bilen på vägen in till stan och en kort stund på Jonnas soffa på eftermiddagen tyckte inte som oss. 
Vid 22.00 var jag supertrött och väntade bara på att Minnah skulle somna och till slut så! 
Sen strax innan 01.00 vaknade jag av att Jonna ropade på Minnah, jag upptäckte att hon inte längre låg bredvid mig på bäddsoffan. Vi hörde henne andas men såg henne inte så jag fick lysa med lampan på telefonen och där, under stolen som stod halvvägs under bordet låg hon på mage och kramade ena stolsbenet. Jonna hade vaknat av att hon tyckte sig höra stolen flyttas. 
Vi lyfte tillbaka henne i soffan och sov vidare. 
Nästa gång vi vaknade var klockan runt 04.00 och då hade Minnahs kudde ramlat på golvet. 
Vid 07.30 vaknade vi nästa gång och klev efter en stund upp och åt frukost. 

Innan vi klev upp skulle jag vrida mig snett bakåt för att ta min mobil och får plötsligt nackspärr!!! Aldrig haft förut men förstod att det måste vara det. Jag vägrade behöva ha det så jag rörde sakta och mjukt på huvudet för att inte bli stelare, åt vänster var inga problem, höger tog det stopp. Jag googlade och hittade tips på amning, yogaövningen "katt och ko" sen även något knep där man skulle drycks med något spetsigt i översta leden på pekfinger och långfinger för att smärtan och stelheten skulle släppa och det fungerade faktiskt! Det blev inte helt bra men väldigt mycket bättre! 

Vi gick till bilen med packning först innan vi gick upp till jobbet/salongen. Jonna och Minnah tillbringade hela dagen där med mig då det var blåsigt och kallt ute, inte alls något väder för att leka i någon lekpark. De Stig en promenad ut eller till leksaksaffären då och då, åt panpizza till lunch osv. Tur att vi bara har öppet 4 timmar på söndagar, dock blev jag sen idag då många verkade tycka att det var en bra dag att köpa schampo och inpackningar på, vi är vanligtvis 2 som jobbar (minst) men idag var jag ensam och alla kunder måste ju få den tid de behöver. 

Nu är vi hemma, nacken är fortfarande inte helt bra men har heller inte blivit värre. Vi har fått mat i magen och nu nattas det barn. Hoppas på att kunna mysa ner mig i soffan en stund sen innan det är dags att sova, i morgon blir det jobb igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus