En torsdag…

Denna morgon blev jag väckt 06.30 och vid 07.00 steg jag upp… då var de 4 små vakna. 
De frågade efter kex, kände sig hungriga då vi åt fisk till middag och jag har märkt att de inte står sig lika länge på det. 
Överraskade dem med popcorn i varsina skålar istället då de kikade på gårdagens avsnitt av "sommarlov". 

(null)

Efter frukost uppstod en del tjafs mellan barnen som jag i tur och ordning tog i tur med. 

Towe och Ninni fixade med ett sortera upp den torra och delvis redan vikta tvätten. 

Några av barnen cyklade och Jonna var snäll och följde med Minnah runt kvarteret samtidigt som hon körde Noah i vagnen så att han fick sova. 

Jag smorde mig med solkräm och lade mig på en filt på gräsmattan, solade och lyssnade på ljudbok. Fick dock inte vara så ifred som jag hade önskat utan var 5-10 minut så kom Lilly eller Ninni och ibland Minnah och frågade något, men men…

Vi åt tidigare middag för att sen hinna besöka campingen och bada i poolerna innan de stänger vid 19.00. 
Tyvärr försvann solen och himlen täcktes av moln, temperaturen sjönk till ca 19 grader och det blåste från norr men å andra sidan så kändes vattnet riktigt ljummet då. 
Dock har jag hört att de haft problem med pumparna till den stora bassängen och det märks då vattnet inte är klart + att håret blir helt konstigt när man badat där, liksom fett och strävt samtidigt 🤔. Går inte att få bort helt med vanligt schampo, badar man däremot i sjön några gånger efter så blir det i alla fall bättre. 
Hoppas de får ordning på pumparna för det är ju en dryg månad kvar tills de stänger för säsongen. 

När vi kom hem kikade de små på dagens avsnitt av "sommarlov" innan de fick kvällsfika och nu sover de. 
Under tiden de kikade på tv så gick jag en promenad, Göran och Noah var ute med Casper, Noah älskar, precis som sin äldsta bror  BILAR och annat med motorer på. 

Nu är jag nyduschad, har exfolerande formsaker på, kropp och ansikte återfuktad och smord, bara lite kvällsfika som fattas 🤗 men först ska jag natta Noah. 
Noah har förresten senaste veckorna blivit så himla mysig och gosig, pussas och kramas hela tiden och trots att det inte direkt finns någon mjölk kvar så ammar han fortfarande några minuter så gott som varje dag för mysets skull, han ber själv om det ❤️. 

(null)
Denna tog jag precis nyss, suddig men vad gör väl det 
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus