Födelsedag, jobb, övernattning, sol och bad.

En vecka har gått, jag jobbade måndag och tisdag, tisdag blev extra då en av kollegorna var sjuk och då blev det bara en kvar och jag ville inte att hon skulle behöva stå helt själv. Speciellt inte nu då man märker att många har semester och det är extra många som kommer in i salongen för att handla i shoppen, boka tid, fråga om råd osv. dessutom ringer det många också så vi behöver vara minst 2 som jobbar. Oftast är vi fler men nu i semestertider är vi färre. 

I måndags var det ändå en ganska stor dag!
Helt otroligt! 20 år! 20 år sen han föddes, 20 år sen jag blev mamma för första gången! 17 år var jag då och Göran var 19 år, vi visste inte mycket om livet men vi visste att vi ville bli mamma och pappa och det ångrar vi aldrig! Stort grattis på födelsedagen vår älskade Casper ❤️ vi är helt galet stolt över dig och älskar dig ofattbart mycket ❣️

(null)


Onsdag var jag ledig och då var jag iväg p mammaträning på morgonen och om jag minns rätt spenderade vi resten av dagen hemma bara. 

Torsdag och Fredag jobbade jag igen och denna gång tog vi med oss Towe och Theo så att de fick sova över med mig och Jonna i lägenheten. 
Tyvärr var inte vädret det bästa, det blåste både mycket och rätt kallt på torsdagen, fredagen var något bättre. 
Vi åt inte ute på torsdagen utan de mötte mig efter jobbet och vi köpte olika varianter av micro-mat på Coop + lite chips och mellis till fredagen. 

Fredag efter jobbet hade vi som uppdrag att storhandla men först blev det en kort sväng på Jula för att köpa lite grejer som Casper behövde till garaget. 
Klockan var runt 23.00 när vi kom hem, packade upp och sen trotsade vi sömnen och kikade faktiskt på veckans "Spökjakt" innan vi lade oss. 

Igår lördag kom vi oss inte för att göra så mycket, vi fick besök på förmiddagen och till slut, efter middagen så åkte vi iväg och badade en sväng. Denna gång strax innan Norsbron. Det var skönt och välbehövligt då det varit +26 grader ute i skuggan. 

Idag var det lika varmt, om inte ännu varmare då det var nästan vindstilla och när det väl blåste lite så var det väldigt varm. 
Göran åkte iväg vid 13.00 tiden, han och Robert hade planerat att gå på bio, det är ju lite deras grej att göra tillsammans då och då men nu pga. pandemin så har det ju inte blivit av på väldigt länge. 

Barnen var inte så sugna på att vara ute när det var så varmt så de slappade inne och jag passade på att ligga ute på gräsmattan en stund. En kort paus någon gång mellan 14.00-15.00 för att ge barnen mellis, hänga lite tvätt och sen slappa i solen lite till. Noah kom och höll mig sällskap lite då och då och även Minnah. 
Vid 16.00 så packade vi ihop oss och gick för att bada, hade tänkt vänta tills efter middagen men varför vänta? Speciellt så vi skulle äta rester så ingen mat behövde lagas. 
Vi valde att gå till badet på campingen, vattnet är bättre nu efter att de stängde 2 dagar för underhåll och rengöring. 
Jag tog med mig vatten och riskakor, barnen vill ju gärna att det ska finnas något "fika" med. 

Vi var där i drygt 2,5 timmar, när de vid 19.00 stängde så gick vi hem. 
Towe kokade pasta, Jonna, Meja tog ner tvätt och sen hjälptes vi åt att hänga upp badkläder och handdukar. 
Göran kom hem precis när vi var klara och sen plockade ci fram och dukade inför middagen. 
Eftersom vi åt rester så fixk de välja på det som fanns, vilket var. 
*Kinamix (stekt köttfärs blandat med ris och grönsaksmix bestående av ärtor, majs och paprika). 
*Moussaka (med potatis i)
* Nykokta makaroner med brunsås och grönsaker som var kvar sen någon dag tidigare. 

Nu nattad barnen och sen ska vi nog bara mysa ner oss i soffan och sund innan det är dags för oss att sova. 
Melvin fixade disken efter middagen, Jonna och Meja hjälpte till att göra de små klara för sängen, Towe och Hilma gick till farmor för att vara hundvakt. 
Noah är fortfarande vaken men ska sova så fort jag är klar här, jag nattar Lilly och Minnah och den sistnämnda slog precis igen sina blå och sover äntligen. 

I morgon väntas det jobb igen men sen är jag ledig i 3 dagar! 

Igår var det en stor och gul fullmåne 🌕, tyvärr är det väldigt svårt att fånga på bild men man kan nu alltid försöka. 

(null)

(null)

(null)
Theo och Noah som lekte i sandlådan tillsammans igår. 
❤️
Mosade precis att få med kramen som Noah gav Theo innan. 
🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus