Sista semesterdagen…

Var upp och kissade vid 06.00 i morse och ALLA sov fortfarande! Tror inte att Lilly kom förrän efter 07.00 och frågade om hon fick ta på en film. Theo och Louie kom vid 08.00 tiden och Minnah hon sov nakenfis bredvid mig efter en liten kissolycka i sin egen säng. 

Hilma, Towe och Ninni sov hos farmor och Meja som 3:e natten i rad hos kompis så det kändes som att många fattades till frukosten. 

Jag och Jonna tog med oss Hilma, Towe och Noah och åkte till Svenstavik för att handla lite, både mat, frukt, bröd men även lite godis och chips. 

Solen har varit framme i stort sett hela dagen och jag hade gärna legat och solat en stund men det får bli en annan gång för när vi kom hem var det ganska snart dags att laga middag. Sen så blåste det ganska kalla vindar från norr på förmiddagen, bättre ni ikväll då det var ljumma vindar istället när jag och Ninni tog en promenad. 

Ikväll sover Theo och Lilly hos farmor och i morgon följer Jonna och Minnah med mig till stan. Jag ska ska jobba och sen ska vi alla tre sova över i lägenheten tills på söndag, jobbar även då och på måndag, ganska skönt att börja jobba en helg efter semestern 😊. 

Minnah och Louie fick vara vaken lite längre ikväll och ska nu sova, senare ska vi kika på "Spökjakt". 

Noah sov i bilen när vi åkte till Svenstavik, tanken var att han skulle fortsätta sova när jag och Jonna var in på Ica och handlade men han vaknade så fort bilen stannade… inte somnade han igen på vägen hem heller. Jag tänkte att då blir det en tidig kväll för honom men precis innan middagen klippte Göran gräset och Noah ÄLSKAR verkligen att åka med! Dessvärre så var det tydligen lagomt sövande när man bara sovit ca 30 minuter tidigare så han satt där och tog en powernap. 

(null)
Så otroligt mycket kärlek som jag ser och känner när jag ser HAN med barnen
❤️
Största och minst av mina älsklingar
❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus