Sommar, sol, regn och bad…

Glömde berätta att vi i Måndags också var till hälsocentralen med Noah för att kolla upp en knöl han fått i nacken. Har för mig att Louie hade lika när han var liten och att det mest troligt var en svullen körtel. Det visade sig mest troligt vara lika i Noahs fall, en lymfkörtel som troligen svullnat pga att han fått ganska många knott-bett i nacken och i hårbotten här och var. 

I tisdags hjälpte jag Emilia att få en läkartid, blod ur ett öra, yrsel, täppt innanför näsan, ont i ena lungan… Skjutsade henne till Ånge så vi var där strax efter 11.00, vi blev 5 min sen men det gick bra. Domen löd, dubbelsidig öroninflammation och en infektion i lungorna som kunde bli lunginflammation. Antibiotika och nässpray inhandlades innan vi åkte hem. 

Det regnade från och till större delen av dagen så vi höll oss mest inne. 
Tog en kort sväng till affären med Minnah och Noah i cykelvagnen och Lilly följde även hon med. 

Igår onsdag startade jag dagen med ett träningspass, ett speciellt utformad för mammor som behöver bygga styrka i hela kroppen för att klara sig bra i vardagen. Det är en tjej i grannbyn som ordnar dessa pass och detta var 3:e gången och det känns väldigt bra. Försöker även få till ett eget pass utöver va 1 gång/vecka i den mån det går att få till. 

Det var lite regn och rusk på förmiddagen igår också men det klarnade upp på eftermiddagen och kvällen var riktigt fin.
Tyvärr var det en sån dag då många var trötta och rastlösa och det tjafsades och bråkades mer eller mindre konstant mellan barnen, en hel del tjat blev som följd och sen tog nattningen lite extra lång tid på det. 
Noah var tjurig att få att sova och inte förrän vid 23.00 hade lugnet lagt sig…

Idag har det varit lite mindre tjafs men man kan nog aldrig komma ifrån det helt med så många som oss i samma hus…
Lite svalt och kylig vindar på förmiddagen men efter lunch blev det i alla fall lite mer än +23 grader, kanske till och med +25 i lä. 
Gick en promenad när Noah skulle sova och sen fikade vi innan vi packade ihop oss och efter lite om och men kom iväg till campingen här i Rätan för att besöka badet och bassängerna som höll en temperatur på +23 till +24 grader ca. 
Barnen skötte sig rätt så bra så vi köpte säsongskort, de ska ha öppet en dryg månad till. 

När vi väl fått alla barn att kliva ur bassängerna, bastat, duschat, klätt på sig och gjort sig klara gick vi hem.
Melvin åkte bil med Göran hem (Göran slog knät när vi var på Liseberg och har fortfarande ont) så han var i full färd med att laga middag när vi kommit hem. 
Barnen fick en varsin isglas och sen fick de ta det lugnt en stund tills det var dags för middag. 

Just nu nattar vi de små barnen (inte Noah), kör en ny strategi idag, jag sitter inne hos tjejerna (Lilly och Minnah) och Göran sitter hos killarna (Theo och Louie). Den senaste tiden har de oavsett tid eller trötthet inte kunnat komma till ro så den som har suttit utanför rummen och nattat (för det mesta Göran) fått sitta och tjata och säga till hela tiden och det var tagit minst 2 timmar för dem att somna. 
Hittills ikväll har de varit lugna och Minnah sover redan efter mindre än 30 minuter. 
Nu när bara Lilly fortfarande är vaken behöver jag nog inte sitta här inne längre, hon brukar sköta sig bäst om ingen stör henne. 

I morgon är det fredag och bara 8 dagar kvar av min semester. Men jag jobbar ju inte heltid så några dagar här och där kommer jag att vara ledig ändå, Göran däremot är ledig hela sommaren! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus