Nästan vinter i November…

Nu har det gått över en månad igen och jag har tänkt sååå många gånger att nu MÅSTE jag uppdatera! Men så kommer livet emellan och jag prioriterar att vara här och nu ❤️

November har inneburit att hösten nu övergått så smått till vinter, inte så värst kallt ännu och inte så mycket till snö heller men sista 2 veckorna har det i alla fall varit någon minusgrad. 

Firar födelsedagar har vi gjort, Noah har fyllt 2 år, Minnah har fyllt 4 år och Lilly har fyllt 7 år. 

(null)

(null)

(null)

Jag har lyckats jobba alla dessa dagar men vi har firat mer närliggande veckoslut istället och det har funkat fint, barnen är så vana att vi anpassar utefter vad som passar så inga protester. 
Under Allhelgona var jag till kyrkan i Hoverbergs och tände ljus för Mysan, Momma,  Farfar och gammelmomma. Så himla fridfullt och vackert ❤️

(null)

(null)

(null)

2 dagar innan sin födelsedag ramlade Lilly från klätterställningen på skolan och fick en fraktur i vänster underarm, benet på tummens sida, så nu har hon gips och ska ha i 3 veckor till att börja med. 

(null)

Barnen har skrivit sina önskelistor och planerandet för julklappar har så smått börjat, blandade känslor varje år och väldigt svårt att välja ut och bestämma. Men som alltid så är våra barn så otroligt glada och uppskattar även små saker och ting och anser inte att julklapparna är det viktigaste.

Göran var till sjukgymnasten  med sitt knä i måndags, det har ömmat några dagar men i söndags svällde det upp så han hade svårt att böja på det och han haltade betydligt mer än tidigare. Högläge och vila är han nu beordrad tillsammans med några små övningar som han ska göra. Egentligen skulle jag jobba men fick ta vab för att han skulle kunna åka. 

Tisdag var en ganska lugn dag hemma, barnen som sjunger i barnkören hade med sig kompisar, från Handsjön, hem i någon timma, deras lillasyster följde med till oss från förskolan för att leka med Louie och Minnah, extra fullt hus med andra ord men det är härligt! (Förutom ljudnivån som ibland blir för mycket beroende på hur känslig jag är just den dagen men det är bra med hörselproppar som dämpar det värsta 🤗). 

Onsdag var jag lite mer effektiv, förberedde middagen, åkte med insamlingen, handlade, gick en promenad med Noah och Meja (hemma med ont i huvudet), hade besök av Maja som behövde klippa sig och Louie kunde leka lite med Mason som han sen följde med hem. 
(null)

(null)
Som sagt, inte så mycket snö, men lika glad var han för det 🥰

Jag åkte till Åsarna för att hämta paket, Emilia följde med så hon behövde kika efter ett par skor. 
Sen hem och fixa klart middagen, potatis och purjolökssoppa och sen iväg på Soma Move (träning). Jag hade med mig frukt och åt middag med Göran senare på kvällen efter att jag duschat och alla barn lagt sig. 

Idag torsdag var det dags för jobb igen. Hade på mig min nya, lång och varma dunkappa för första gången och jag blev inte besviken. 
Hade ganska många luckor i bokningen när jag började i morse men fick in kunder under dagen så jag i stort sett blev fullbokad! Riktigt bra dag! 
När jag slutade kom Jonna och mötte upp mig, vi köpte hem mat från Nordisk sushi, lite lyx för att fira att hon klarade sin uppskrivning till körkortet i måndags! Nu är det bara uppkörningen kvar men den vet de inte i förväg när det blir av men mest troligt så kommer hon att ha klarat körkortet och har det i sin hand samma dag som hon fyller 18 år i Maj! Vart tog min lilla Jonna vägen!? 🥰
(null)

(null)

När vi ätit middag så skulle vi de på film, den trötta mamman hade väldigt svårt att hålla sig vaken, nu däremot, efter att ha borstat tänderna är jag piggade men ska strax lägga mig och passa på att sova ordentligt? 

I morgon är det ännu en dag med jobb men sen i helgen är jag ledig, det är först advent på söndag, barnkören ska sjunga i kyrkan och jag hade tänkt försöka hitta på något litet extra med barnen, eller hela familjen helst. 

Nu sova 😴

(null)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus