1 Augusti (onsdag)

Sommaren sjunger på sista versen, i alla fall sista månaden, jag hoppas och önskar verkligen att det blir en varm och fin Augusti för sommaren har ju inte alls varit något vidare vädermässigt…

Jag har tänkt flera gånger under både våren och sommaren att jag ska ta upp bloggandet igen men det har blivit att jag prioriterat annat helt enkelt och låser mig vid att alla inlägg måste vara så långa osv…

I vilket fall så är ju bättre sent än aldrig tänker jag och jag börjar enkelt…

Söndag var det den sista Juli och vi överraskade barnen med att åka till Leksand Sommarland! Vi åkte strax efter 06.00 på morgonen och var hemma vid 23.00 tiden på kvällen! Vi hade planerat att vara hemma lite tidigare men det tog extra lång till att åka genom Rättvik då det är "classic car week" och sen var det en lång och långsam kö straxt utanför då det hänt en olycka. En bil som brunnit så den var det inte mycket kvar av men det såg ut som att de inblandade klarat sig fint! 

Baren blev både glada och överraskade, vi hann med allt som vi skulle, vädret var bra, lagom temperatur och bra fördelning mellan sol och moln + en gnutta regn. 
När vi kom fram åt vi frukost innan vi gick in på området. Vi började med att gå runt bland alla aktiviteter på land, sen åt vi lunch, vi hade med oss pastasallad och sista badade vi. Bo var både i vattenlandet men pkte öven en del rutschkanor och forsar där man satt i ringar. 
Parken stängde vid 18.00 och vi gick ut strax innan, efter att vi spelar på chokladhjulet och Meja vunnit 2 kg Marabou choklad! 
Vi stannade i Mora och köpte middag på Mc Donalds och sen åkte vi hemåt. 
Jonna hade hittills kört Mondeon, hon och de äldsta barnen, men nu kände hon sig lite trött och jag tog över, Göran fortsatte att köra Galaxyn med de yngre barnen, jag och Jonna bytte bara plats och bil. 

Casper och Emilia var kvar hemma, de har nyss kommit hem från sin semestertripp. 
Melvin var också hemma, han och Tyra, det har han inget emot utan gör det så gärna. 

(null)

Igår, måndag, var jag åter tillbaka på jobbet, völdigt trött men dagen gick ändå rätt fort. Lättsamma och trevliga kunder 😊. 

Kvällen avslutades med att se på film med de större barnen, jag somnade och såg inte klart filmen men det var mysigt i alla fall.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus