10 Augusti, onsdag…

Idag var det åter igen jobb och dags att fylls på busskortet med 30 dagars resor. 

Full fart på jobbet hela dagen och A-L var in och fixade håret på en blivande brud, hon har fortfarande semester 1,5 vecka till så det var kul att se henne ingen, inte setts på över 4 veckor då hon blev ordentligt förkyld först. 
Jag började dagen med ett slinga ett megatjockt hår och då skojar jag inte, är nog det tjockaste jag varit med om. Sen i verkningstiden satte jag några slingpaket k Evas hår, hon var egentligen ledig men var så less på sin virvel så vi villade bort den lite. 

Göran, Jonna och 3 (små) barn till åkte till Sundsvall lite spontant idag då de hittat den bil till Jonna, de har ju letat oavbrutet nästan sen hon sålde sin. 
Övriga barn (de större) var på Campingen och badade och som en liten extra bonus så var min syster Tina och hennes barn där också ❤️. 

Det var varmt och skönt väder hela dagen idag, så även på kvällen när jag kom hem. Det hade varit perfekt för att ta ett dopp i sjön men barnen fick vara vakna extra länge + att Noah tog väldigt lång tid att natta så det blev bara inte av. Jag åt middag strax innan midnatt och sen var det raka vägen isäng. 

Casper fick äntligen sålt Epan som han satt motor i och fixat med, var ju tänkt att Meja skulle ha den men vi var för sent ute för att boka till för henne att ta AM-kortet + att det blivit rejält kostsamt senare åren så det blev bara inte av. Hon får ju ändå börja övningsköra  till våren så det var ju kanske inte hela världen även om hon sett fram emot det. 

(null)
Före…

(null)
Efter 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus