12 Augusti, fredag!

Äntligen fredag! 
Fick skjuts av Casper även denna morgon 🤗 och jag kom ihåg att kliva av bussen på rätt ställe denna morgon, dagen innan råkade jag åka lite för långt 🙈. 

Dn bra dag på jobbet, bra flyt och trevliga kunder och fina kollegor! Jag älskar mitt jobb 😍 men längtar ändå såklart till helg och ledighet. 

Åkte bussen ända hem till byn idag och gick de sista 2 km från bussen och hem. Så skönt att få promenera efter att ha suttit stilla på bussen så länge. Tar ju nästan 2 timmar…

Kom hem, myste och gosade lite med familjen, tog mig lite middag och sen gjorde vi en ny matlista för nästkommande 5 veckorna. När det var klart gjorde vi en handlingslista, lite kortare än vanligt då vi redan hade en del mat kvar i frysen och skåpen. 

Hilma följde med mig ner till sjön när jag nattat de små, simmade några minuter, tvättade av mig dagen och klev sen upp, torkade av mig, klev i min onepiece och sen gick vi hem igen. 

Dukade fram lite tilltugg, jag tog mig lite kvarg och granola också, var fortfarande lite hungrig  och sen kikade vi på Spökjakt med Towe, Hilma ville inte se och de andra 3 äldre var inte hemma. Jonna har följt med farmor till Älvdalen och Meja & Melvin är hundvakt hemma hos farmor  

(null)
Det var rätt mörkt ute när det var dags för mitt kvällsdopp 😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus