14 Augusti, söndag

Vaknade vid 07.30, klev upp strax efter 08.00, jag kläder på mig och tog med mig Minnah på en lång morgonpromenad. Minnsh satt och myste under täcket i vagnen och åt så och då lite hallon som jaga tankade och plockade. 

Pastasallad (som blivit över från tidigare) med rostat bröd blev det att äta till frukost/lunch när klockan var strax innan 11.00, sen gick alla ut. Solen kikade fram och temperaturen steg snabbt från ca +17 till +23 grader. 

Göran klippte gräset och vid 15.00 befann vi oss vid Handsjöforsen för att bada. 
Hoppa från klipporna och simma lite i det friska vattnet innan man tar en paus i solen på de varma stenarna, eller så hoppar och badar man hela tiden! 
Vi var där i lite drygt 2 timmar sen pkte vi hem för att laga middag. 

(null)

(null)

(null)


Jag var mest bara hem och vände innan jag åkte tillbaka till Handsjön för att vara med på yoga, underbart att få sträcka ut hela kroppen ordentligt 🤗. 

När jag kom hem så satte jag igång att laga middag till mig och Göran + en matlåda till Casper. Jag ordnade även 4 matlådor till mig själv som räcker till hela veckan. 

När vi ätit så nattade jag de små, Jonna och Meja hade varit till Åsarna och handlat lite gott tills att vi skulle se på film. Kände mig pigg men fick tillslut avbryta för att gå och lägga mig, de andra fortsatte att kika. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus