17 Augusti, onsdag…

Ledig dag men ställde klockan på 07.00 då Noah skulle vara hos tandläkaren 08.40. 
Alla andra sov när jag klev upp, då typiskt såhär veckorna innan skolorna ska börja så sover barnen länge på morgnarna efter att hela sommarlovet vaknat vid 06.00!!!

Jag gjorde mina rörelseövningar som jag gör så gott som varje morgon, skönt att få igång kroppen, tar bara 5–10 minuter. 
Åt lite frukost och Göran väckte Noah och såg till att han fick något att äta när jag klädde på mig. 

Hos tandläkaren som, ligger 4 mil bort, gick det jättebra, vi har väl där inne i ca 3-5 minuter sen var vi klara för att åka lika många mil hem igen. 

(null)
Nöjd kille som fick bpde bok, tabdborsteboch en blå spindel med glitter, hsn blev dock rädd för den senare 🙈 Jonna skojade med honom och han vet att de andra här hemma skriker om de ser en spindel…

Jag hängde handdukar på tork ute när jag kom hem, visste att regnat skulle komma runt 13.00 tiden och att de mest troligt inte skulle hinna torka klart men lite är ju alltid något, torktumlaren fick torka klart sen. 

Annars har vi inte gjort så mycket för när regnet väl kom så öste det verkligen ner! 
Gjorde Play-Doo till de små som de satt ganska länge och lekte med i köket. De större flickorna hade följt med Jonna till stan för att besikta en bil åt Casper. 

Palt med fläsk blev det till middag, inte alls som gillar men ändå övervägande, vi brukar köra några gamla husmansrätter med jämna mellanrum för att hålla dem vid liv och få lite extra variation. 

Vet inte om jag har nämnt det tidigare men vi har börjat borra för bergvärme, ett hål gjordes härom dagen men det gick inte att borra så djupt så de har idag börjat på ytterligare ett och då kan man istället försatt ha ett djupt använda båda två som är lite grundare. Tror det blir jättebra när det är klart, de ska fortsätta att borra i morgon. 

När de små barnen sov så följde Göran med mig på en promenad, jag passade på att ta ett  dopp i sjön på vägen tillbaka. 

(null)
+ 12 grader i luften och garanterat varmare i vattnet 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus