18 Augusti, torsdag…

Denna morgon hade jag stolt klockan på 04.30 och strax efter 05.00 åkte jag mot stan med en av Casper bilar, den som Jonna besiktades igår. Den fick några 2:or som Casper fixade direkt när han kom hem från jobbet och den frågade han ifall jag skulle kunna ta den till stan på ombesiktning innanjobbet och det kunde jag ju 😊. 

Jag hade tid 07.00 och var klar strax efteråt, bilen gick igenom utan problem och jag svängde förbi Jula och köpte en badtermometer, batterier och små glasburkar som är perfekta att ha hemmagjorde deo i. Köpte även någon sorts rostskyddsspray till Casper. 

Jag var på salongen 10 min innan första kund och jag hann få i mig lite frukost innan det var dags att börja. 

Jag hade fått ta över några sv en kollegas kunder då hon är hemma och sjuk, en av dem vill ha en "helikopterplatta" och jag hade aldrig klippt en sån förut. Jag lånade den väldigt breda och platta kammen som jag sett att E använder och så körde jag igång. Resultatet blev bra 😊

På lunchen sprang jag och H iväg och köpte blommor och choklad till K som fyller år, hon blev glatt överraskad och vi ska ordna något mer för henne senare när alla är tillbaka. 

Tony kom in och lånade nyckeln till bilen förvar hämta däck till Casper strax efter 16.00, tog vara en liten stund så var han tillbaka. 

Fick bra att köra hem också, stannade i Svenstavik och handlade lite mjölk, kände mig konstigt nog inte trött. 

Slapp natta barnen, gjorde ny deo istället och hällde i de nya små burkarna som jag köpt på Jula. 

(null)

När de små sov så fick jag och Towe ner till sjön och badade, jag tog med mig termometern som jag köpte. 
Tror den dock visade ca 2 grader fel, det var +13 grader i luften och den visade +15, den visade +18 i vattnet så jag antar att det var runt +16 egentligen. 

(null)

Till middag åt jag palt med fläsk sen dagen innan, är rätt gott och speciellt då man sällan äter det. 

(null)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus