19 Augusti, fredag och Bröllopsdag ❤️

Fick skjuts till bussen i morse av Göran, de skulle fortsätta borra det nya hålet för bergvärmen + att han skulle hämta en annan bil som han köpt som Jonna troligen ska köpa när hon sålt sin… Men tanke på vad som hände senare så tror jag det var bortförklaringar men jag funderar sällan på varför andra människor föreslår andra lösningar osv. Speciellt inte dem i min närhet. 

Bra dag på jobbet, allt flöt på bra, Var jag, J och vår praktikant från vuxenutbildningen H som var där idag. 

Som sagt så var det vår Bröllopsdag, den 17:e i ordningen och när jag var påväg till bussen så kom Göran plötsligt körande och hämtade upp mig ❤️. Jag fick fina blommor och sen hade han bokat bord till oss på Pinchos 🥹. 
Det var bpde mysigt och gott, tog lite väl lång tid att få maten men vi hann äta klart innan vår tid var slut. 

När vi kom hem så skippade jag att bada men ångrade det sen, blir så varm på natten om jag inte kyler ner mig med ett bad innan. 
Vi kikade på Spökjakt, avsnitt 4 och åt lite chips och choklad med de större tjejerna och jag höll mig faktiskt vaken!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

2022 betyder 22 år tillsammans med dig, mer än halva våra liv ❤️ igår 17 år som man och fru 🥰 🎉 och du överraskade med middag, jag älskar dig, jag älskar oss ❤️❤️❤️ vi hör ihop 🥹😍❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus