2 Augusti (tisdag)…

Min lediga dag denna vecka, annars är jag ledig på onsdagar men nu under 3 veckor så har jag bytt min lediga dag för att det ska passa bättre nu när 2 av oss har semester. 

Vi gjorde inte så mycket alls, tog bort tovor på katten "Sötnos" som varit borta i lite drygt 2 veckor. Hon är en gammal katt så vi tänkte nästan att hon inte skulle komma hem mer p vi blev både lverraskade och glada när hon jamade utanför dörren. 

Det var soligt ute men inte speciellt varmt, mellan +13 till +15 grader och svala vindar. 

Vi diskuterade lite angående eventuella rumsbyten mellan barnen men alla var inte helt överens så vi får se hur det blir. 
Vi brukar möblera om och flytta runt lite då och då allteftersom behoven hos barnen ändras. 

Så småningom packade vi på eftermiddagen in oss i bilarna och åkte till Svenstavik för att handla lite. Det fattades en plats men Casper och Emilia skulle bara vara hemma så Noah fick stanna med dem. Varför det blev just honom var för att han helst inte ska sova något under dagen för då har han så svårt att komma till ro på kvällen och Minnah kan lika gärna åka i hans bilstol så det var en bra lösning. 
Jonna körde ena bilen och Göran den andra, efter att vi varit på Dollar Store så bytte vi bil, Jonna och Meja tog den större bilen med de mindre barnen och åkte hem innan oss, vi skulle en kort sväng på Ica också. 

Det blev rester till middag när vi kom hem, Jonna och Meja hade redan sett till att de små ätit, det fanns att välja på pastasallad eller kryddigkorvwok. 
Efter middag fick barnen äta sitt försenade lördagsgodis och se en film. 
Vi är inte alltid så noga med det där att barnen får godis just på lördagar i övrigt, det är inte ens alltid som det blir varje helg/vecka. Tycker det är bättre att inte ha en speciell dag som ska kretsa kring det, utan drycken lika göra bli en tisdag, det funkar för oss. 

Senare på kvällen när barnen sov så såg vi en film med de större barnen, jag somnade som jag oftast gör 🙈 men jag hade sett öven denna film innan så jag missade egentligen inget viktigt 😅. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus