22 Augusti, måndag…

Efter en ovanligt bra helg så var det nu åter en ny vecka och måndag betyder i vanlig ordning jobb. 

Jag kom iväg hemifrån lite i senaste laget för att hinna till Åsarna i tid tills bussen skulle gå. Lägg också till att de är igång med asfaltering, att man bitvis får stanna och vänta på att bli lotsad, då kan man räkna ut att jag blev sen 🙈. Bussen avgår klockan 16.10 och jag var där  klockan 06.13… då jag fortsätter köra för stt iställe  hinna ikapp och kliva på bussen i Svenstavik . 
Jag tycker dock att det verkar konstigt att det ser ut som att 2-3 personer fortfarande står och väntar på bussen efter vägen… jag ser inte bussen någon stans…
Precis innan korsningen till Svenstavik så möter jag bussen, då är den sen och påväg till Åsarna! Appen talar om att bussen är minst 24 minuter sen och jag vågar inte chansa att vänta på bussen och ev bli sen till jobbet och mina kunder så jag väljer att köra bilen hela vägen till stan. 

Eftersom jag kommer in tidigare än vanligt så gubbe tjat åka till Kilremslagret för att köra remmar och glykol till Casper innan jag börjar, de öppnar redan 07.00. 

Väl på jobbet så tvättar jag håret på E innan jag äter frukost. 
Dagen flyter på och efter lunch så blir vi överraskade med besök och tårta från en gemensam gammal kollega Y som kommer för att tackande uppvaktningen sen hon fyllde år. 
Hon hade nu äntligen sin första dag på semestern och hade en rätt tydlig utväxt som blev perfekt för vår praktikant H att ta sig an.  

När jag slutat så åker jag på Ica Maxi för att handla lite, bland annat glass, det var extrapris på Ben&Jerry’s och även på små gulliga och gula , mjuka kylväskor slm jag köpte och stoppade glassen i. 

Här hemma hade de som borrat för bergvärmen varit hår tidigare på förmiddagen för att gräva ner slangarna samt monter dem genom väggen i källaren. 

Senare när jag satt kroppkakorna, som jag också köpte, på värmning så åkte jag och Tiwe ner till sjön en snabbis så att jag kunde bada 🤗. Det var bara 9 grader i luften visade den digitala termometern här hemma men mobilen/klockan.
I vattnet är det fortfarand mellan 16 och 18 grader. 
  (null)

Hemma igen så äter vi middag och ser på tv innsn det strax efter 00.30 är dags att sova. 

(Ps. första texten somnjag skrev ihop redaerades när apparn hängde sig så nu blev det en sämre variation somnjag knåpat ihop. 🤗



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus