23 Augusti, tisdag…

Jag åkte extra tidigt för att inte riskera att missa bussen, Casper skulle också åka tidigare men jag vågade inte vänta och åka med honom. 
Typiskt nog så hade de denna morgon inte hunnit sätta igång arbetet med asfalteringen ännu så det var bara att köra hela vägen utan stopp… och när jag stod där och väntade på bussen så pkte Casper förbi, så jag hade kunnat åka med honom 🙈. 

Första jobbdagarna idag för A-L efter semestern + att hon var sjuk veckan innan! Vi hade massor att prata om, i alla fall jag 😅. Blev en promenad på lunchen i vanlig ordning också och sen en tårtbit trots att jag inte tänkt det. 

Klar i god tid trots att jag hamnade lite efter i schemat för ett tag, många barnklippningar, märks att det snart är skolstart. 

Höll på att missa att kliva av bussen i Åsarna, vsknade till i Brånan och skulle hålla mig vaken tänkte jag men råkade visst blunda ändå 😅. 

Under dagen hade de där hemma roat sig med att omfördela rummen igen, Ninni har fått flytta upp till Towe, Lilly delar rum med Minnah och Noah och pojkarna (Theo och Louie) delar, tror det blir bra. 
Lilly ville köpa en säng, en sån variant av loftsäng där det undertill finns både garderob och skrivbord. Det fanns en i Brunflo men den skulle de ha 2000kr för och en i Delsbo som de skulle ha 500kr för, det skiljer totalt 12 mil i resväg så den billigare blev just billigare. 
De hyrde en släpvagn och åkte för att hämta, Göran och Jonna + de 3 yngsta barnen. 
Lilly och Theo gick till farmor, de skulle sova där så det blev bara Ninni och uppåt kvar hemma. 

Så när jag kom hem så var det kusligt lugnt och tyst, men rätt skönt också. 
Jag kissade och bytte om, det var fint väder ute och jag kände för att ta mig en tur på cykeln, så det gjorde jag! Det blev 1 mil, åkte mot Ljungabron och lite till, sen tillbaka. 
Gick en sväng till Svärmor efteråt för att hämta hela laddare och telefoner som Lilly och Theo hade tagit med sig dit. 

Göran och de andra kom hem när klockan var ganska precis 21.00, samtidigt som jag kom hem från Susanne. 

De små barnen fick vara vakna extra länge, klockan 23.00 nattade jag dem och det tog sin tid innan Noah somnade. Jag fick tillslut lägga mig brevid honom och jag ställde timern på klockan så att jag inte skulle soma ifrån och bli kvar där halva natten. 

När de Noah väl somnat så sov även Göran, i soffan ochvhsn hade hunnit äta middag. 
Jag tog mig lite rester och sen gjord shah migklar  för sängen, släppte ut Tyra för att kissa och sen bums i säng, jag var sååå väldigt trött och klockan var 01.05…

(null)

(null)
Kattungarna är nu 10 veckor och snart redo för att flytta. De är så otroligt fina 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus