24 Augusti, onsdag…

Ledig dag men ställde lndp klockan på 07.00. 

Morgonrörelse blev till 40 min träning 🤗.

Möte på skolan 09.00 inför morgondagen skolstart, lite info och planering. Mötet tog ganska precis 1 timma. 

Hade med mig handduk i bilen så att vi stanna och jag fick bada och tvätta av mig svetten på vägen hem 😅 himla skönt! 

Hem och kamma mig och klä på mig, Lilly och Theo hade kommit hem från farmor för att byta om innan vi skulle hämta upp Susanne (farmor) och åka till stan. 
Theo skulle födelsedagsshoppa med farmor och jag skulle följa Lilly till Optisten för att kontrollera att hon ser som hon ska med sina glasögon. 

Släppte av Theo och Susanne uppe vid Lillänge och sen åkte vi till salongen för att parkera bilen. Vi var in och sa hej och passade på att låna toaletten innan vi promenerade bort till sjukhuset. 
Kontrollen gick snabbt och efter knappt 30 minuter var vi påväg tillbaka igen. 
Stannade på Max och köpte lunch innan vi hämtade bilen. 

Plockade upp de andra utanför McDonalds och sen åkte vi till Ica Maxi för att byta ett paket blöjor som jag köpt fel storlek på, himla krångligt blev det men tillslut fick vi till det. 
Handlade lite också när jag ändå var där, tog ingen korg då jag bara skulle ha lite grejer, en av personalen såg mig med famnen full och vinkade mig diskret till kassan där man gör självskanningskontroller och jag fick betala utan att stå i en lång kö 🤗. 

Hemma hade de monterat Lillys nya säng och sen tagit en tur till Svenstavik för att köpa glass och leka i aktivitetsparken. 
De var hemma strax innan vi kom hem. 

Meja lagade middag och jag och Göran hjälptes åt att göra klart i tjejernas och Noahs rum, en liten paus när barnen skulle äta och sen göra klart det sista, bädda sängarna bland annat. 

Sist men inte minst så åkte vi och badade, vi var till Sandnäsudden för första gången på 14 år! Sist vi var där var dagen innan Melvin föddes! Låter kanske konstigt då platsen bara ligger på andra sidan av byn men det är lite knepigt att ta sig dit + att det är väldigt långgrunt åt ena hållet och tvärdjupt åt det andra…
Vi badade för glatta livet, tvättade håret, gjorde inpackning och så hjälpte jag några av tjejerna som också ville tvätta håret. 
Göran byggde sandslott med Noah och de andra små när de tyckte att de badad klart med oss större. Melvin och Meja var hemma, de ville hellre duscha än bada 😅



(null)

(null)

(null)

(null)

När alla ryggsäckar var packade inför nästkommande dags skolstart så varvet dags att sova, klockan var närmare 21.00

Senare när alla sov och de större barnen ocksp gått och lagt sig var Jonna vaken med oss och kikade på Idol, vi hade två avsnitt som vi inte sett, jsg höll mig vaken det första och lita av det andra…
Jag har börjat bli så väldigt trött på kvällarna nu, har gjort uppehåll med vitaminer nu, kanske att de har med saken att göra 🤔. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus