25 Augusti, torsdag...

Ställde klockan en kvart tidigare denna morgon, 04.45 för då kan jag trycka på snooz en gång utan att jag får bråttom.
 
Åkte hemifrån lite tidigare för att slippa riskera att bli sen till bussen, åkte gamla vägen mot Kojbyn och jag behövde inte stanna och vänta någon stans.
 
Kunde sova rätt bra på bussen in, inte alltid jag gör det, men oftast, det är värre på vägen hem för då går inte säterna att luta lika mycket + att de åker tillbaka framåt om man inte håller visst tryck på dem. Har jag dessutom otur att den bakom sätter upp sina knän mot ryggstöder för att kunna sjunka ner och sova så kan jag inte luta bak något alls...
 
Dagen bestod av klipp, färg och effektslingor, några klippningar och så en permanent på en kille, han ville ha snaggat på sidorna med en fade och så lockigt uppepå med lockarna liggande fram i pannan.

(null)

(null)

 H hade sin näst sista dag med praktik hos oss, hon köpte med sig toscabullar och jag sparade min för att äta den på bussen tillsammans med en halvt övermogen banan som jag köpte på busstorget.
 
Göran och Jonna + de minsta hade varit i Svenstavik på Byggvaruhuset och köpt färg till källaren tidigare under dagen och Jonna tog med sig Mondeon hem från Åsarna. Jag kunde alltså åka bussen hela vägen till Rätan och fick promenera hem, skönt avslut på dagen och efter att ha suttut stilla.
 
Casper hade varit och hämtat en bil med biltrsnasporten, bilen han hämtade var en stor skåpbil som nästan såg större ut än själva biltransperten när den var lastad... har jag sagt att han är tokig i bilar!? 
(null)

 Satte mig i soffan och bara slöade när jag nattat de små, Göran kikade på en film, jag somnade till och det blev sent innan vi fick i oss någon middag. Det blev fryspizza som vi värmde i ugnen... länge sen jag åt det, egentligen brukar jag unvika det då min mage brukar protestera men nu var den ändå halvt kaos redan...
 
Med tanke på att det varit +24 grader ute under dagen så hade jag velat bada men det blev så sent och de större barnen gick och lade sig runt 21.00 så jag orkade inte krångla med att be någon följa med mig så det blev inget bad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus