27 Augusti, lördag…

Jobblördag, klev upp 06.00 för att åka vid 07.00, jag hann med lite extra rörelseövningar och kände att kroppen fick komma igång ordentligt 🤗. 
Några av de små hann vakna innan jag åkte. 

Stannade för att tanka i Åsarna, lika bra att fylla på så att jag kanske klarar mig ett tag, så länge ingen annan lånar bilen och åker längre sträckor 😅. 

Jobbade med E och J, fullbokade var vi och det är ju ändå skönt när man går in och jobbar en extra dag 🤗. 

E åkte med mig hem till Rätan sen, hon skulle passa på att hälsa på nära och kära i grannbyn. 

Det blev inget bad denna kväll, ganska svalt ute och inne, ska ju ändå bada kvällen efter och passa på att tvätta håret innan en ny vecka startar med jobb. 

Jag känner att mitt uppehåll av vitaminer somnjag annars tar dagligen har fått mig att känna mig tröttare än normalt… sen om det är inbillning eller inte det vet jag inte 🤔… I vilket fall så beställde jag lite nya vis en sida som heter meds.se och den verkar faktiskt riktigt bra 👍🏻. Jonna behövde lite påfyllnad av ansiktsprodukter och det behövdes även till resten här hemma (de använder och delar på samma rengöring och ansiktskräm) så vi beställde det på samma gång. 

Jag hade köpt med mig lite blandat godis till barnen, Meja och Towe delade upp i skålar, och sen satte vi oss på lite olika håll. Melvin satt vid datorn, Meja och Hilma gick upp till dig och vi andra (inkl Ninni som räknas till de större nu) satte oss i soffan och kikade på film.  Minns inte riktigt nu vad den heter men den var bra och Sylvester Stallone hade huvudrollen, SAMARITAN heter den, lika bra att kolla upp, är ju oftast bara en "googling" bort 🙈😅. 

Blev en förvånansvärt tidig kväll för att vara helg, alla (utom Melvin) lade sig innan 00.00 🤗
(null)
En liten påminnelse om att det snart är dags för dessa tre lurvisar att flytta 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus