28 Augusti, söndag…

Fick sova till 07.00 tiden men låg kvar längre, slumrade till då och då, mysigt. 

Klev upp och bakade filmjölksbröd, kokade 2 olika sorters gröt, plockade ur och i diskmaskinen osv…

Göran spolade av och tvättade väggarna i rummet längst in i källaren dagen innan och denna morgon hade han klivit upp och först lagt på primer.  Innan han sen när den torkat kört på med färg, det sistnämnda när jag stökade med frukosten i köket, det blev stor skillnad! Men såklart så tog han ingen bild på innsn 🙈. 

Senare var vi på Tempo och pantade burkar och flaskor, handlade lite mjölk och annat, Noah  följde med. 

När vi kom hem så var alla barn tråkiga inne så jag lade mig för att sola ute på en filt i gräset… det var bara +15 grader i luften, lite frisk höstluft, men solen värmde fint… så länge den höll sig framme… när det kom för stora moln då gick jag in 😅, i alla fall tills solen kom tillbaka igen. 

Towe och Hilma hade gjort chokladpudding, de fikade den och lingonkaka som Ninni gjorde dagen innan. 

Till middag lagade jag potatis med broccoligratäng, själv åt jag både lite gulaschsoppa som var var men även lite gratäng. Gjorde först 2 matlådor av soppa, åt det som blev över, så onödigt att slänga. 

En stund efter middagen så gick jag och några av barnen ner till sjön för att bada, kanske sista doppet för i år!? (För dem i alla fall) det var varmare i vattnet än i luften! 

(null)

Hemma igen så fick de varsin chokladbit och sen en smörgås till kvällsfika, av brödet som jag bakade på morgonen, sen bums isäng. 

Jag nattade, somnade hos Minnsh trots att jag hade ställt larm, 40 minuter sov jag och då hade de större barnen redan ätit kvällsfika och precis gått och lagt sig 😅. 
Jag gjord ett försök att sitta vaken i soffan, under tiden som jag funderade på om jag skulle sätta mig och skriva lite i min Bullet Journal så somnade jag mot Görans axel… så jag gjorde mig klar för sängen 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus