4 Augusti (torsdag)

Det var +14 grader och sol när jag åkte hemifrån, grått och trist när jag kom till stan men det dröjde inte länge förrän solen sken och det var +21 grader! Ljumma vindar och en härlig promenad blev det på lunchen. 

Köpte ett par skor till Noah på annans visa facebook, fick det levererade till salongen efger lunchen. Lite större ln jag trodde men de blir perfekta till hösten, de som han har nu räcker en stund till. 

Bara klippningar idag men det kan vara skönt det också. Klippte en kille som ska gifta sig på lördag, skulle egentligen klippa skägget hans också men saker och ting hade löst sig så han skulle hinna ta tag i den biten själv. Inom 10 minuter efter att jag ändrat om hans bokning så hade jag fått in en klippning i den luckan. 
Jag var sist kvar på salongen, hann stänga och göra kassan, lite småstressad men hann med bussen utan arts slinga 😅. 

Barnen hade dn önskan om att vi skulle äta på Pinchos hela familjen innan sommarlovet är slut men de räknade ut att det skulle kosta omkring 5000kr!!! Så de var ganska nöjda med att åka och köpa pizza fram pizzerian istället, det kostade "bara" 1500kr och då blev det ca 3 pizzor över och en halväten kebabtallrik. 
Jag var inte så sugen på pizza och fick en god kycklingsallad som jag åt när jag kom hem. 

Vi fick oväntat besök strax efter och när jag ändå satte igång en kanna kaffe så röjde jag i köket innan vi satt ute en stund och var sociala. 

Jag hade tänkt ta ett dopp i sjön men det får vänta tills i morgon, det blåste och var grått, ingen sol i sikte. 
Göran och barnen var iväg till Handsjöforsen och badade tidigare idag, första gången för Noah. 

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus