5 Augusti och fredag…

Sista dagen innan helg! 
Fick en bra start på dagen, härliga kunder och fint väder. 

Åt "overnight oats" till lunch, så enkelt att röra ihop på morgonen om det inte blivit någon matlåda över 🤗. Väldigt gott också! 
Gick en promenad ner på stan på lunchen och hann kika lite snabbt på glasögonbågar, behöver nog köpa nya, har haft de jag har ni i 6 år nu, men synen hade inte ändrats något sista jag kollade för ett knappt år sen. Men det är ingen brådska, men kul att kika lite. 

Var klar i god tid, hann packa ner jacka och annat i ryggsäcken, fick en apelsin av Eva som jag skalade och lade i en låda för att enklare kunna äta den på bussen och tog sist men inte minst ut soporna innan jag gick till bussen. 

När jag kom hem hade de mindre barnen precis lagt sig, myste med Noah en stund och sen ville han gå en promenad. Jag tog med mig honom och Towe och eftersom det var så härligt väder så tog vi med oss handdukarna ifall vi ville ta oss ett dopp. Det var +16 grader ute och nästan vindstilla, solen var påväg ner och lyste upp vattenytan. Noah satt i vagnen nere vid vattnet (på lagom avstånd) och såg på när vi skulle bada, han skrattade och hade skoj. Jag doppade mig och simmade runt lite före Towe som höll sig nära stranden tills var jag klar, sen släppte jag lös Noah en stund när jag torkade och klädde mig. Han kastade sten och gick om kring och utforskade, kände lite på vattnet och konstaterade att det var kallt. 

Väl hemma igen så nattade jag Noah som somnade ganska direkt, sen gjord ekar äggröra somnjag lade på en bädd av hackade salladsblad och lite riven ost och sen på med lite krydda. Till det åt jag 2 hårdbrödskivor med lite smör och några bitar melon. 
Vi dukade även fram lite annat gott en stund senare och kikade på säsongsstarten av "Spökjakt säsong 4"! 

(null)

(null)

(null)


(null)
Här, bara 300 meter från vårt hus brukar vi också bada ibland 🤗



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus