6 Augusti, lördag

Några barn var vakna redan tidigt, några vaknade lite senare och de större barnen vaknar inte och kliver upp förrän man säger åt dem oftast. 

Havregrynsgröt till frukost, egentligen ingen helgfrukost men de äter ju ofta smörgåsar på vardagarna nu när det är sommarlov så då kan man ju blanda lite hur som helst. 

Loppis genom byn i helgen, Casper och Emilia pkte en sväng och hittade lite smått och gott, hade med sig ett spel som heter "Klirr" till barnen, ska kika på det senare. 
Jag skippade loppisen, blir bara att jag kommer hem med saker som jag egentligen inte behöver och det passar sämre just nu. 

Regnigt och trist väder ute, blev bättre på eftermiddagen. 
Jag tog en rejäl sväng med dammsugaren och skurade även golvet i hallen. 
Lagade köttbullar, makaroner, brunsås och broccoli till middag. Samtidigt så testade jag göra egen Tahini och sen skulle jag göra hummus men hade inga kikärtor så gjorde på stora vita bönornocv det blev helt okej gott ändå. 

Efter middagen röjde jag i köket och sen gick jag en promenad, en lång en och var också "tvungen" att ta ett snabbt dopp i sjön. Så härligt att simma bland vågorna. 

(null)

(null)


(null)

Senare på kvällen när Noah äntligen hade somnat så såg vi andra avsnittet av "Spökjakt", rätt spännande, gillade detta bättre än det första. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus