7 Augusti, söndag…

Vetemjölsgröt och mannagrynsgröt till frukost och sen planera lite middag och vad som eventuellt behöver handlas inför kommande vecka. 

Promenad till affären med Melvin och Noah, tog med panten och köpte mjölk. Köpte även jäst, florsocker och färskost då Jonna sagt att hon varit sugen på "philadelphiabullar". 
När vi kom hem igen var Hilma i full färd att baka "chocolate chip cookies" och Jonna tog snabbt hjälp av Towe i köket och satte igångsatt baka bullarna. 

(null)
Jag frågade om han kunde se lite glad ut… 

(null)
Tydligen kunde han inte det förrän han tog av sig mässanläggning solglasögon 😎 ❤️

Spelade "nya"spelet "Klirr" med Ninni och Lilly, laminerade sen korten som blivit lite slitna genom åren, tog ett tag att klippa till vart och ett av korten sen. 

Några av barnen var ute en stund under dagens gång men de flesta höll sig inne, det var soligt ute men inte så väldigt varmt och det blåser lite småkyligt. 

När bullarna gräddades fick jag med mig Jonna på att göra rörelseövningar för att mjuka upp kroppen, efter det körde jag även ca 30 min styrka med hantlar och kettle bell, inget avancerat bara lite basic. 
Hade även tänkt åka på Yoga med Jenny men det blev mitt i middagen så det får bli en annan gång men hade varit skönt att få sträcka ut och igenom kroppen ordentligt. 

Efter middagen klippte jag Emilias hår och Jonna och Göran pkte en sväng till Åsarna, hon skulle provköra en bil som Casper bytt pt sig och ev köpa men hon gillade den inte riktigt. 

När de mindre barnen sov så tog och Noah och Göran en promenad, på vägen tillbaka tog jag mig ett dopp i sjön, varmare än jag tänkt. 

Senare när Noah somnat kikade vi på film och åt gurka med hummus, vindruvor, lättsaltat delen, lite popcorn, chips och någon chokladbit. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus