8 Augusti, måndag

Vardag och jobb igen, inte så utvilad efter helgen men jag kan ju sova på bussen på vägen in till jobbet i alla fall, har lite svårare att sova på vägen hem. Säterna på de nyare bussarna stannar inte bakåtlutade utan med för lite tryck eller vikt så åker de tillbaka + att de knappt går att luta. 
Just idag tog jag bilen ända till Svenstavik då Casper behövde åka med, han har ju inte haft firmabilen hemma under sin semester som denna dag var slut och det var dags att återgå till vardag även för honom. 

I alla fall så hade jag fullbokade listor när jag kom på morgonen, fick en avbokning på en klippning innan lunch och sen en klipp och färg efter lunch. Den första luckan fylldes igen snabbt, den andra delvis och jag hade tid över att smörja skären till klippmaskinen samt skicka iväg beställningen till wella. 

Göran skjutsade in Jonna och Hilma till stan så att de var för strax efter 09.00 för att hämta ut sina nya glasögon. De passade även på att handla lite innan de sen åkte hem, sen var Jonna snäll och körde hem bilen som jag lämnat i Svenstavik på morgonen, vilket betyder att jag kan åka bussen ända hem till Rätan och kunde sen ta en promenad (2km) hem från bussen. 

Efter att ha ringt och rådfrågat veterinär så satte sig Göran återigen i bilen när han precis kommit hem, denna gång med en av kattungarna och Meja med sig. En av killarna är svullen i ena ögat och går med det stängt, det visade sig att han hade en liten skada på hornhinnan, säkert efter att ha busat med sina syskon. Nu har han fått medicin och ska tillbaka på fredag, ögat ser ut att kunna bli helt bra igen 🤗. 

(Edit; det visade sig några veckor senare att det bara var en kattunge som var kille, och det var denna som skadat ögat). 

Det var en del stök vid nattningen denna kväll + en ädel disk i köket som jag i frustration över stöket med nattningen den tog tag i. Ofta ser det ut att vara mer än det är och går ganska snabbt att få i ordning. 
När diskbänken var tom och ren så började vi förbereda för att göra oss några räkmackor till middag/kvällsfika, de hade redan kokat äggen och tagit fram räkorna tidigare. 
Meja och Towe tog tag i att skala äggen och Göran följde med mig ner till sjön för att bada, hsn bara som sällskap, jag stod för badandet. Så ärligt att bara få chocka kroppen lite smått med det svala vattnet, andas in den friska och klara luften och bara vara! Unnade mig att vara i ca 5 minuter, långa härliga simtag kombinerade med andetagen och livet kändes pterigen helt underbart ❤️, påfyllt med massor av positiv energi och den dåliga var som bortblåst! 

Vi gjorde våra smörgåsar, myste ner oss i soffan och åt, såg på film och varvade ner ytterligare, jag så mycket att jag somnade. Somnar aldrig så att jag sover djupt i soffsn men denna kväll hade jag svårt att bara lämna sömnen och kliva upp för att göra mig klar och krypa ner i sängen, varje gång jag vaknade till så kände jag att det var precis vad jag borde göra men det gick inte 🙈, inte förrän Noah vaknade till och jag hade en anledning att kliva ur soffan. Så tillslut kom även jag till sängen och kunde få sova ordentligt i några timmar 🤗. 

(null)
Denna bild tog jag på promenaden hem från bussen, då var klockan runt 19.00 och temperaturen var runt +20 grader. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus