9 Augusti, tisdag…

Blev väckt tidigt av morgonpigga barn men de kikade på film och jag kunde slumra vidare en stund. Typiskt när man är ledig men så är det ju när man har barn, som inte ännu blivit tonåringar och uppskattar att sova länge på morgonen. 

Efter frukost så spelade barnen spela och lekte lite på sina håll, det så grått och trist ut ute men det visade sig sen att trots det gråa så var det ändå rätt varmt, runt +20 grader. Det kom också en liten regnskur men klarnade upp. 

Tvätten hade halkat efter lite, rent och torrt men inte sorterat och på din plats så det hjälptes vi åt att fixa. 
Flyttade även om Noah leksaker som han haft i vardagsrummet in till för han sover i samma rum som Louie och Minnah. Det rensades bland alla leksaker och plockades och lades på sin plats ordentligt och sen möblerades det om lite också. 

Till middag var det planerat ärtsoppa och pannkaka, smeten till pannkakorna gjorde jag efter frukosten så när det började närma sig middagstid var det bara att ställa sig och steka närmare 60 pannkakor samtidigt som soppan sakta värmdes. 
Middagarna nu på sommaren blir allt som oftast ganska sena men det är ju ändå ganska härligt och lämpligt, frukostarna halkar ju också efter. 

Efter middag och tandborstning så fick baren kika på en film för att varva ner, jag och Göran passade då på att äta. Det är alltid smidigare om vi äter efter barnen, dels pga att vi alla inte får plats att sitta samtidigt vid bordet men också att man kanske hinner känns vad maten smakar om barnen redan är mätta och belåtna innan. 

När de små barnen somnat så följde Hilms med mig ner till sjön för att bada. Det var +17 grader vid 22.20 tiden och de nästan obefintliga vindarna var ljumna 🤗. Först badade vid bron men Hilma tycker det är svårt att komma i och doppa sig när det är så långgrunt så vi gick tillbaka hemåt och badade nedanför insamlingen också och där var det faktiskt ganska mycket varmare i vattnet också! 

(null)

(null)

Väl hemma igen så drack vi ge och spelade lite spel innsn det var dags att sova. 
Minnsh vaknade och kom upp precis när jag lagt mig. Frågade om hon fick sova med mig och hann knappt lägga huvudet på kudden innan hon sov igen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus