1 December, torsdag...

Samma rutin som vanligt, både Noah och Minnah hann komma upp innan jag var klar med träningen. Duschade och tänkte nästan vänta på Caspers och åka med honom men det var lite oklart när han skulle åka… så några minuter efter att jag borde ha åkt så åkte jag och jag var lite osäker på om jag skulle hinna i tid till bussen men det gick bra!

Lite glest med kunder men avverkade i alla fall 5 klippningar denna dag, jag fick håret tvättat av A-L och vi passade på att klippa topparna och raka nacken. 

Handlade toapapper, torky och choklad på lunchen, ibalnd får man vara lite ektre kreativ och effektiv! Lyssnade en del på ljudbok mellan kunderna på eftermiddagen, samtidit som jag plockade med tvätt och annat.

Åkte bussen hem som vanligt, lyssnade lite på bok men blev för trött och försökte sova istället.Towe och Ninni klev på bussen i Svenstavik, deras vän A också, de åkte bil med mig från Åsarna. 

Jag röjde i köket och lyssnade på bok innan jag nattade de små. 

Göran har beställt ett baklyse till mondeon (fick veta senare att det inte fanns så vi får leta vidare) han sålde även vårt Xbox nu ikväll, vill köpa ps4 igen eller ps3

Vi har kikat på "Hide and seek 3", jag var för trött och det slutade med att jag satt och nickade till lite då och då.

Vi har börjat prata om och fundera på tatueringar igen, Göran har fått förslag på en "cover-up" på höger arm. Jag vill också tatuera mig och ska göra det så småningom men det finns annat som ska prioriteras i första hand.

Hittade en bild med ett citat som var ganska tankfullt 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus