10 December, lördag...

Jag hoppas ju alltid att jag ska få lite sovmorgon på helgerna men de små vaknade redan strax efter 05.00 denna morgon, jag lyckades ligga och slumra till strax efter 06.00 men sen gav jag upp klev ur sängen. Satt och skrev och kompletterade med bland annat olika citat i min Bullet Journal en bra stund.

Frukosten blev sen, närmare 11.00 var klockan, Casper och Emilia kom in strax innan så vi lät dem äta klart innan vi invaderade köket.

Jag fixade disken och sen åkte vi så småningom till Svenstavik, jag, Jonna och Emilia, jag handlade lite på Ica och även Dollar, köpte ännu en julklapp som vi kommit på att vi skulle ha och sen åkte vi hem. Det hade snöat ännu lite till under natten så det var en del snörök efter vägen och plogbilen var snäll och släppte förbi oss så att jag slapp ligga bakom den.

När vi kom hem gjorde jag fruktsallad som jag sen ställde i kylen, det blev för sent för att äta den som sen lunch, det var lika bra att börja med middagen direkt istället, potatisgratäng med schnitzel och sallad. 

Vi åt och sen satte sig barnen och såg på julkalendern från första avsnittet, de hade bara sett några få avsnitt i början, inte varje dag som det är tänkt att man ska.

Jag har lyssnat på ljudbok lite av och till under dagen, vill hinna lyssna klart innan mina 30 provdagar är slut. 

Jonna och Emilia åkte vid 19.00 tiden till Handsjön/Turingen för att vara med på Simons 18-års överraskningskalas. Casper skjutsade dit dem men han stannade själv inte så länge, tillbringade tiden i garaget istället, kom in till oss och åt lite kvällsfika. 

När klockan var närmare 19.30 åt barnen fruktsalladen till kvällsfika och så några kakor som jag också hade köpt, sen var det dags för dem att sova, klockan var närmare 20.30 då de lade sig.

Göran gick ut en sväng, tror han skottade lite, jag hade tänkt hinna gå på en promenad med Tyra när de små somnat men det tog för lång tid att natta dem så det blev inte av… jag, Göran, Meja, Towe och Hilma spelade 5000 med tärning  istället och avslutade med yatzy. Strax innan 00.30 gick de större tjejerna och lade sig, Melvin blev uppe till strax efter 02.00...

Casper åkte för att hämta Jonna och Emilia men kom bara hem med Emilia, Jonna skulle stanna hos en kompis. Emilia var rätt lullig och gullig men skulle absolut tvätta ansiktet och borsta tänderna innan de skulle ut och lägga sig. Klockan var runt 01.00 när de kom hem. 

Jag och Göran har kikat på tv och myst lite i soffan, Minnah kom tassande och när jag skulle bära tillbaka henne och borsta tänderna och byta om så var Melvin på toa... alltid upptaget när jag ska dit... men så blir det ju lätt när vi bara har en toalett. Noah hann komma upp han också innan jag fick tillgång till badrummet, följde med honom till hans säng och satt där en stund med honom. I köket stod under tiden mjölk på värmning för att jag skulle sätta igång risgrynsgrötens tills i morgon bitti innan jag skulle lägga mig.

När gröten var inbäddad var klockan är 02.51och det dröjde ytterligare någon innan jag somnade, jag drack en monster när vi spelade tärning tidigare och då känner jag inte när jag är trött, så vid 04.00 tiden somnade vi... lite väl sent!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus