12 December, måndag…

Den vanliga morgonrutiner men eftersom jag och Jonna skulle åka bil till stan så blev träningen lite längre 🤗. Gjorde en smoothie som jag tog med mig i bilen. Jag var verkligen trött denna morgon! 

Hade kund direkt från morgonen sen en längre lucka, gick till vilorummet med salongstelefonen och hade jour medans jag vilade lyssnade på ljudbok en stund innan jag f ixade med tvätt. 

Jag åt min lunch och tog sen en promenad till Willys, köpte frukt till bussresan hem  + bröd och ost till salongen 

Jonna kom till salongen, jag tvättade hennes hår innan jag började efter lunchen.  hade en kund vid 13.00 och sen en vid 15.15 och snartvar dagen slut. 

Jag lyssnade på ljudbok på bussen, åt frukt, sov halva vägen. 

Klev av bussen i Rätan och gick direkt till pågående föräldramöte skolan. Åkte med Göran hem och vi plockade  fram luciakläder innan Hilma nattade de små och jag och Göran åt middag. 

Meja, Towe och Ninni spelade yatzy, Melvin stängde så småningom av datorn, plockade ur diskmaskinen, innan jag plockade i den efger att de stora ätit kvällsfika. Jag virkade lite och blev klar med duk nr 2 till ljusbollen så nu ska de bara virkas ihop.  

Jag tänkte att vi skulle lägga oss tidigt, det blev en stund efter barnen, Minnah kom tassande direkt när vi lagt oss. Noah vaknade men somnade om efter att Göran stoppade om honom, jag bar tillbaka Minnah till hennes säng och hon somnade om ganska direkt.

(null)Från söndagens promenad 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus