20 December, måndag…

Hann med lite extra lång rörelse och tränibg denna morgon eftersom jag och Jonna skulle åka bil till stan. Jonna började med att köra men strax innan Hackås var hon för trött och vi bytte plats. 

Efter min första kund så hade vi det lugnt både jag, A-L och E så vi "vågade" håret på varandra innan vi fortsatte att jobba.

Promenad ner på stan under lunchen, fixade en ny pump till den stora schampooflaskan som vi har i duschen. Vi 

Köpte bulle på Ica, tillbaka till salongen och fika innan eftermiddagens kunder. 

Nästan fullbokat efter lunch, flera av dem var stammisar, de sista 2 kunderna var ett syskonpar som jag klippt tidigare, pojke 13 år och flicka 9 år, så mysiga

Åt apelsin och banan på bussen, höll mig nästan vaken hela vägen till Svenstavik där jag klev av bussen. Gick till skolan för att vara med på Öppet Hus som avslutades med 9:orna som gick genom skolan till gympasalen för att dansa vals som avslutning på Temaveckan "Nobel". Det var så fint 🥰, Meja dansade med klasens längsta kille typ. Casper och Emilia var också där, Jonna hade tagit med sig Towe, Hilma och Meja var redan på skolan, Melvin var sjuk idag. 

(null)

Åkte hem, bytte om, barnen åt kvällsfika, jag åt mat + en varm macka som Göran gjorde. Kikat lite på tv och nu sova. Göran frågade om jag inte skulle lägga mig då jag nickade till flera gånger och när jag lagt mig så var det han som sov på soffan 😅🥰




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus