21 December, onsdag…

Ledig dag! Ställde klockan på 05.00 men klev upp 30 min senare. Rörelse och lite styrka innan jag gjorde f rukost till barnen, tänkte först inte koka havregrynsgröt men de som brukar vilja ha gav mig så besvikna miner🥰

Iväg med barn till skolan och sen tog jag en lång dusch innan jag klädde mig själv och sen Noah. 

Innan vi åkte och lämnade på dagis så snabbstädade vi hallen och lade ut den nya mattan som Jonna köpte igår innan hon åkte hem från stan. Vi  lämnade Minnah och Noah på förskolan och sen åkte vi till stan. 

Vi pkte lite hit och dit och köpte de sista julklapparna, var också en snabbis ner på stan och lämnade bland annat in alla trasiga iPhones som vi hade här hemma. De kunde inte säga direkt hur mycket vi skulle kunna få för dem men fick reda på i slutat av dagen att det i alla fall blev 583kr. 

Till Mekonomen för att köpa vindrutetorkare och sen på Ica Maxi för att handla mat, klarade oss med en kundvagn till allt utom frysvarorna och sist var vi på Willys innan vi åkte hemåt. Stannade på Ica i Svenstavik och köpte mjölk. 

Kom hem, bar in alla varor, Göran skulle börja med middagen, jag var ner i frysen och Hilma, Towe och Jonna packade upp allt annat. 

Blev lite onödigt gnabb och efter att jag lagat någon form av kycklinglasagne/gratäng och ställt den att gräddas i ugnen så klädde jag på mig och tog en lååång promenad. 

(null)Innan öppet hus på skolan föregående dag, vågorna som jag hade i håret syns lite dåligt…

Hjälpte Jonna att beställa en "personlig almanacka" och sen låg jag på sängen en stund och vilade, kände ganska snart att det var lika bra att lägga sig och sova så jag gjorde mig klar för just det. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus